Zonguldak Ereğli'de Halkla Buluşma Ve Güvenlik Toplantısı

Ereğli'de Halkla Buluşma Ve Güvenlik Toplantısı

16.08.2017 - 15:26 | Son Güncellenme:

.

Ereğlide Halkla Buluşma Ve Güvenlik Toplantısı

ZONGULDAK (AA) - Ereğli Kaymakamlığınca halkla buluşma ve güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Kaymakam Nazım Madenoğlu, müftülük konferans salonundaki toplantıda yaptığı konuşmada, vatandaşların sağlıklı ve huzurlu ortamda yaşamaları için çalıştıklarını söyledi.

Sorunları zaman içerisinde çözme azmi ve gayretinde olduklarını anlatan Madenoğlu, şöyle konuştu:

"Görev yaptığımız yerdeki vatandaşlara hizmet etmek, yardımcı olmak bizlerin görevidir. Göreve geldiğimiz andan itibaren vatandaşımızın ayağına gitmeyi onlarla beraber olmayı görevimizin bir gereği sayıp köylerimizin tamamında köylerimizdeki talepleri, dilekleri, sorunları alarak çözmeye başladık. İlçe merkezimizle ilgili olarak gerek vatandaşlarımızdan gerek muhtarlarımızdan gelen talep doğrultusunda bizlerin tüm vatandaşlara ulaşma gereğinden hareketle ilçe merkezimizde de mahallelerimizde toplantı yapmaya başladık. Biz buraya hizmet etmek için geldik. Bizim yerimiz, güzergahımız vatandaşlarımızın tamamen gönülleridir."

Haberin Devamı

Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Bulak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz ve Müftü Mahalle Muhtarı Akın Ateş'in yanı sıra mahalle sakinleri katıldı.