Gündem Eren Kutlu oldu çok mutlu

Eren Kutlu oldu çok mutlu

19.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Facebook’taki ‘hakaret’ adliyeye taşındı. Şikayetçi bağış yapması şartıyla şüpheli ile ‘uzlaştı’. Bu bağışla Eren Kutlu’ya akülü tekerlekli sandalye alındı

Eren Kutlu oldu çok mutlu

Adana’da H.T. adlı kadın, kendisine Facebook’tar hakaret eden H.C.K.’dan şikayetçi oldu. Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada, hakaret suçunun uzlaşma kapsamında olması nedeniyle dosya, ‘uzlaştırmacı’ Yazı İşleri Müdürü Mehmet Bozkurt’a verildi. Bozkurt’un görüştüğü müşteki H.T., şüphelinin özür dilemesi, okullara spor malzemesi alması, Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şubesi’ne de yardım yapması karşılığında uzlaşacağını söyledi. Şüpheli H.C.K. da yargılanmak yerine müştekinin taleplerine olumlu yaklaşıp uzlaşmayı kabul etti.

Haberin Devamı

Çok büyük bir sevinç

Müştekiden özür dileyen H.C.K. çeşitli okullara 2 bin 500 liralık spor malzemesi, Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şubesi’ne de projeksiyon cihazı aldı. Ayrıca yaptığı bağışla, Bahçelievler İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören doğuştan engelli Ahmet Eren Kutlu (9) için 3 bin 100 lira değerinde akülü tekerlekli sandalye alındı. Daha önce ailesinin maddi durumu olmadığı için bebek arabasına yapılan aparat sayesinde okula gidip gelebilen, başkasının yardımı olmadan dışarı çıkamayan Ahmet Eren Kutlu akülü tekerlekli sandalye için çok sevindi.