Erzurum ERGAZ BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRİYOR!

ERGAZ BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRİYOR!

16.05.2016 - 13:42 | Son Güncellenme:

.

ERGAZ BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRİYOR

Enerji sektörünün köklü kuruluşu Ergaz & Bluepet’in, Bölge temsilcileriyle 2016 yılı ilk dört aylık Mayıs ayı idari toplantısı yapıldı.
Kocaeli Emex Otel’de gerçekleşen toplantıda, 2016 yılı 4 aylık LPG, Otogaz ve Akaryakıt satışlarının genel değerlendirilmesi yapıldı. Başarılı bölge temsilcileri ve satış temsilcileri ödüllendirildi.
İki gün süren toplantıda satış destek eğitimi konulu seminer ve genel değerlendirmeler yapıldı. Piyasa rekabet şartları, uygulamalar ve bununla ilgili hususlar konusun da Eğitimci, Danışman - Yazar Hakan Ömer Gider seminer verdi. Eğitimci uzman Hakan Ömer Gider seminere katılanlara yönelik satış teknikleri konulu, firma- müşteri, satış temsilcisi üçgeninde yerine getirilmesi gereken sorumluluklar hakkında uygulamalı eğitim çalışması gerçekleştirdi.
Seminerde, Satış Temsilcisi ne yapmalı? Firma neler yapmalı? Müşteriden beklentiler ne olmalı ne olmamalı? gibi konularda katılımcılara aktif olarak test - analiz şeklinde uygulamalar sağlandı.
BAŞARILI BÖLGE SATIŞ TEMSİLCİLERİNE BAŞARI PLAKETİ VERİLDİ.
Yılın ilk dört aylık döneminde başarılı olan temsilcilere plaketler verildi. Antalya Bölgesinden, Yusuf Şener, Murat Çifter, Ömer Faruk Gülkaş, Amasya Bölgesinden Ufuk Aygün, Osmaniye Bölgesinden Özden Yılmaz, Yusuf Narmanlı’ya plaketlerini Ergaz Genel Müdür Yardımcısı Faruk Demirci vererek başarılarından dolayı tebrik etti.