Cadde Ergen’den Erken’e mesaj

Ergen’den Erken’e mesaj

17.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gülben Ergen, boşandığı Erhan Çelik ile Ece Erken’in aşk yaşadığı dedikodularına nokta koydu. Şarkıcı, “Güzel kız, takma kafana böyle şeyleri” diyerek sunucuya mesaj yolladı

Ergen’den Erken’e  mesaj

Erhan Çelik’in haber sunarken, kendisini izleyen Ece Erken’in oğlu Eymen’in fotoğrafını Instagram’dan paylaşması ikilinin arasında aşk dedikodularına neden olmuştu. Erken, çıkan haberlerin Gülben Ergen tarafından yaptırıldığını “Hayatımda iki yıldır kimse yok. Erhan Bey’le sadece işle ilgili tüm ekiple beraber toplantı yaptık. İnsanın kendi çalıştığı gazeteye, kendini aklamak için haber yaptırması ayrı bir çirkinlik” sözleriyle ima etmiş ve şarkıcıya tepki göstermişti.

Haberin Devamı

Yaşanan olaylardan dört gün sonra Ergen, Erken’e Instagram sayfasından, “Güzel kız, takma kafana böyle şeyleri... Oğlunla yaşamanın tadına, keyfine bak. Ben her türlü desteğimle yanındayım” mesajı yolladı.

Açıklama geç oldu

Şarkıcının yazdıkları karşısında şoke olan sunucu, “Keşke haber çıkar çıkmaz açıklama yapsaydın, çok kırıldım, üzüldüm. Sabahtan beri gözyaşım dinmedi. En ufak alakam olmadığını bildiğin halde hiç açıklama yapmadın. Geç oldu ama yine de teşekkür ederim. Tek başına mücadele eden bir kadın olarak beni en iyi senin anlaman gerekiyordu” diyerek sitemde bulundu.