Tekirdağ ERGENE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUK OYUN GRUBU ÇALIŞMASI

ERGENE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUK OYUN GRUBU ÇALIŞMASI

24.10.2014 - 15:08 | Son Güncellenme:

.

ERGENE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUK OYUN GRUBU ÇALIŞMASI

Tekirdağ’a bağlı Ergene Belediyesi, ilçe genelinde çocukların keyifli zaman geçirmelerini sağlamak için gerçekleştirdiği ’Çocuk Oyun Grubu’ çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
İlçe genelinde bir çok mahallenin okul bahçesinde çalışmaları yürüten Ergene Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler, Velimeşe ve Sağlık Mahallesindeki anaokulu bahçelerine birer adet kuleli kaydıraklardan oluşan parkların kurulumunu gerçekleştirdi. Marmaracık Mahallesi başta olmak üzere diğer mahallelerde de yaygınlaştırma çalışmalarının sürdürüldüğü kaydedildi.
Belediyenin çocuk oyun grubu çalışması en çok çocukları sevindirirken, yapılan çalışmanın çocukların sosyalleşmesi ve okul ortamında eğlenceli, aktif bir zaman geçirmesi açısından önemli olduğu ifade edildi.
Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Çocukların fiziksel ve kişisel gelişimi için oyun alanları büyük önem taşımaktadır. ’Çocuklar bizim geleceğimizdir’ ilkesinden hareketle oyun grubu çalışmasını hayata geçirdik. Yaptığımız çalışmaların Ergene’ye hayırlı olmasını diliyorum" dedi.