Cadde Erhan Çelik o sözlere rağmen evlendi

Erhan Çelik o sözlere rağmen evlendi

29.09.2014 - 10:03 | Son Güncellenme:

Bir süredir birlikte olan Erhan Çelik ve Gülben Ergen Şirince'de kıyılan nikah ile dünya evine girdi. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin yakın dostları da şahit olarak nikahta bulundu. Erhan Çelik'in geçmişte Ergen ile ilgili Twitter'da yaptığı yorumların tekrar gün yüzüne çıkması gündem yarattı.

Erhan Çelik o sözlere rağmen evlendi

Hayatında ikinci defa 'Evet' diyen Gülben Ergen ve Erhan Çelik'in nikah törenine yakın dostları katıldı. Çiftin nikah şahitliğini ise yakın dostları Taşkın Sabah ve Ciner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ yaptı. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı'nın kıydığı nikah töreniyle çift dünyaevine girdi.

Haberin Devamı

Nikah için seçilen mekan ise Şirince'nin dağ köylerinden birinin asırlık konağı oldu. Nikah konsepti olarak taze başak ve taze lavanta kullanıldı.

Gülben Ergen, Erhan Çelik ile evlenmesinin ardından duygularını şöyle dile getirdi:

"Önce "güven" dedi, aşktan önce gelir kabul mü? dedi, evet dedim... Sonra saygı dedi, kabul mü? Evet dedim... Senin anneliğin , benim babalığım bir ömür boyu önceliğimiz dedi. Kabul mü diye sormadı... Elimi hiç bırakmadan yasamak isterim ama sen demek biz demek, oğullar demek, aile olmak demektir... Sevgili olmayı ailemizin çatısında yaşayalım, senin gülün bende hiç solmayacak, söz dedi... Kalbim dedim... Soyadı artık soyadım... "Çelik"

Bu evlilikten tam 4 yıl önce Erhan Çelik'in Twitter üzerinden Gülben Ergen hakkında yaptığı paylaşımlar yeniden ortaya çıkınca paylaşımları görenler "Büyük lokma yiyeceksin ama büyük söz söyleme" lafının ne kadar doğru olduğunu bir kez daha anlamış oldu.

Haberin Devamı

2010 yılında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül aralarında sanatçı Gülben Ergen'in de bulunduğu Mardin'de eğitime destek veren hayırseverlere plaket vermişti. Ancak bu plaket töreninden önce Gülben Ergen'in Twitter'da paylaştığı "Ülkemle ilgili endişelerim var" sözleri çok tartışılmıştı.

İşte tam da bu dönemde Gülben Ergen'in bugünkü nikah töreniyle resmi eşi olan televizyoncu Erhan Çelik kendi Twitter hesabından Gülben Ergen'i topa tutmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

"İnsanların en cahili kişiliğini ararken, karakter sahibi pozlar atandır. Maşallah sizde de poz çok. Ama Çerçevelenecek fotoğraf yok.

Gülben Ergen'in anksiyetesi bitti. Cumhurbaşkanının elinden plaket alınca ülkesiyle ilgili kaygıları yok oldu. Mucize plaket şimdi tüm eczanelerde!"

Erhan Çelik o sözlere rağmen evlendi