Cadde Erkan Petekkaya'dan Cüneyt Arkın taktiği

Erkan Petekkaya'dan Cüneyt Arkın taktiği

29.05.2014 - 12:46 | Son Güncellenme:

Alkol bağımlılığı sebebiyle evliliği ve sağlığı tehlikeye giren Erkan Petekkaya, alkol probleminden Cüneyt Arkın yöntemiyle kurtuldu.

Erkan Petekkayadan Cüneyt Arkın taktiği

Petekkaya, kısa süre önce 10 gün boyunca özel bir hastanede alkol tedavisi gördüğünü itiraf etti. Bugün ’den Okan Işık’ın haberine göre; ilginç bir yöntemle tedavi olmaya karar verdiğini anlatan ünlü oyuncu şöyle konuştu:

Haberin Devamı

“Eşime, ‘Eve alkollü geldiğimde beni kameraya kaydet’ dedim. Yine küfelik bir şekilde eve geldiğim bir gece eşimin kaydettiği görüntüleri seyredince, tedavi olmaya karar verdim.”

BÖYLE BİR ŞEY YAPTIĞIM İÇİN GURUR DUYUYORUM
Bir daha asla alkol kullanmayacağını belirten Petekkaya, “Doktor yardımıyla alkolden kurtuldum. Artık içmiyorum, içmeyeceğim de… Tedavi görmek utanılacak bir şey değil. Böyle bir şey yaptığım için kendimle gurur duyuyorum” dedi.

CÜNEYT ARKIN DA AYNI YÖNTEMLE KURTULMUŞTU
Bir zamanlar alkol sorunu yaşayan Cüneyt Arkın da Petekkaya gibi tedavi olmaya karar vermişti. Arkın yaşadıklarını şöyle anlatmıştı:
“Eşim, sarhoş halimle yaptıklarımı gizlice el kameramıza kaydetmiş. Sabah uyandığımda kaseti önüme koydu ve ‘Al izle, yorumunu kendin yap’ dedi. İzledikten sonra bir daha alkol kullanmamaya yemin ettim. O kasette izlediğim ben değildim, dahası bir insan değil bir hayvandı. Çok utandım.