Gündem Erkek arkadaşından duygulandıran mesaj

Erkek arkadaşından duygulandıran mesaj

14.10.2015 - 17:04 | Son Güncellenme:

Üniversite öğrencisi Dilay Gül Bolu'da platonik aşk yaşayan sınıf arkadaşı tarafından vahşice öldürüldü. Olay sırasında Gül ile telefonda konuşan erkek arkadaşı Sait Çifçi ise yaşanan her şeye tanık oldu. Polise verdiği ses kaydıyla katil zanlısının yakalanmasını sağlayan Çifçi, Faceook’taki hesabından duygulandıran bir mesaj yayınladı...

Erkek arkadaşından duygulandıran mesaj

BOLU’nun Gerede İlçesi’nde üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Uğur A., ’platonik aşık’ olduğu sınıf arkadaşı 21 yaşındaki Dilay Gül’ü erkek arkadaşıyla telefonla konuşurken görünce ona bıçakla saldırdı. Defalarca bıçakladığı genç kızın boğazını keserek öldüren Uğur A. kaçtı.

Haberin Devamı

ERKEK ARKADAŞI POLİSE SES KAYDINI DİNLETTİ
Cinayet sırasında Dilay Gül’ün telefonda konuştuğu erkek arkadaşı da çığlıkları telefonda dinledi. Polis, Dilay Gül’ün telefonundan en son konuştuğu kişiyi ararken, genç kızın erkek arkadaşı cinayeti anlattı. Dilay Gül’ün erkek arkadaşının telefon görüşmesinin kaydını yapması cinayetin kısa sürede çözülmesini sağladı. Kayıtta, Dilay Gül yanına gelen kişinin Uğur olduğunu söylemesi üzerine polis ekipleri genç kızla aynı sınıfta olan Uğur A.’yı Kitirler Mahallesi’ndeki evinin yakınında yakalayarak gözaltına aldı. Uğur Aydemir kanlı elbiselerini çıkarırken, polis kıyafetleri ele geçirdi. Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri Uğur Aydemir’in bıçağını attığını iddia ettiği Kitirler Mahallesi’ndeki bölgede el fenerleriyle arama yaptı.

Haberin Devamı

ERKEK ARKADAŞINDAN DUYGULANDIRAN MESAJ

Dilay Gül’ün ölümü ardından erkek arkadaşı Sait Çifçi, Faceook’taki hesabında, "Seni sevdiğim gibi hiç kimseyi, hiçbir şeyi sevmedim ben. Bunu sana defalarca söylemiştim gülüm. Sevemeyeceğimi de biliyorum. Fakat şu an insanların birşey olmamış gibi davranmaları canımı daha da çok yakıyor. Oysa benim ışığım söndü, dünyam karardı. Ve sen yoksun ya şimdi yaşama sevincim seninle birlikte gitti" paylaşımında bulunduğu belirlendi. Sait Çifçi’nin profil fotoğrafında Dilay Gül ile birlikte çekildiği fotoğrafı yer aldı.

ÜNİVERSİTEDEN MESAJ
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü ise cinayeti kınayarak, kurumun sitesinde şu mesajı paylaştı: "Üniversitemiz Gerede Meslek Yüksekokulu Kimya Teknolojisi programı 1.sınıf öğrencimiz Dilay Gül’ün uğradığı, şahsi bir mesele kaynaklı vahşi bir saldırı sonucu hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Hayatının baharındaki genç bir kızımızın canına kasteden bu menfur cinayeti şiddetle kınıyor, olaydan hemen sonra yakalanarak gözaltına alınan cinayet zanlısının hak ettiği cezayı alacağına inanıyoruz. Öğrencimiz Dilay Gül’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi, yakınları, öğrencilerimiz ve tüm üniversitemize başsağlığı diliyoruz."

Haberin Devamı

DERSTEN ERKEN ÇIKMIŞLAR
Bu arada, ikinci öğretim öğrencisi kız öğrencilerin gece yurda ve evlerine giderken korkmaları nedeniyle dersten erken çıkmak için izin istedikleri bildirildi. Öğrencilerin isteği üzerine dersin erken bitirilmesi ile birlikte okuldan çıkan Dilay Gül’ün yurda giderken olayın meydana geldiği kaydedildi.

BURSA'DA TOPRAĞA VERİLECEK
Dilay Gül’ün cenazesi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Dilay Gül’ün cenazesinin yarın (15 Ekim Perşembe) Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde toprağa verileceği belirtildi. Uğur Aydemir’in sorgulaması Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde devam ederken, polisler olayın yaşandığı bölgede cinayette kullanılan bıçağı bulmak için çalışma yaptı.

Yazarlar