Editörün Seçtikleri Erkeklerin kalbini çalacak rahatlık:  Smart 360 Flex

Erkeklerin kalbini çalacak rahatlık:  Smart 360 Flex

12.09.2017 - 16:26 | Son Güncellenme:

Dockers® erkeklere günün her anında daha fazla konfor ve dayanıklılık sağlayan Smart 360 Flex Khaki Koleksiyonunu tanıttı.

Erkeklerin kalbini çalacak rahatlık:  Smart 360 Flex

Dockers® erkeklere günün her anında daha fazla konfor ve dayanıklılık sağlayan Smart 360 Flex Khaki Koleksiyonunu tanıttı. İnovatif dört yönlü esneme teknolojisiyle üretilen yeni koleksiyonla Dockers®, yine erkeklerin kalbini çalacak.

Haberin Devamı

30 yıllık khaki uzmanlığını zirveye çıkaran Dockers®, bugüne kadar ürettiği en inovatif pantolon modelini yarattı. Dockers®’ın yepyeni koleksiyonunun ismi Smart 360 Flex. Bu yeni pantolonların en önemli özelliği, tipik streç kumaşların aksine tek yönlü değil, hem yatay hem dikey şekilde, yani dört yöne doğru esneyebilmesi.

Şimdiye kadar üretilen en işlevsel tasarım

“Erkekler bir pantolondan ne ister” sorusuyla yola çıkan markanın tasarım ekibi, khaki pantolonları optimize ederek mümkün olan en rahat hale getirdi. Dayanıklılık ve özgüvenli görünüm ise, elbette es geçilmedi. Smart 360 Flex, müthiş rahatlığı ve şık görünümünün yanı sıra, yenilikçi detaylarıyla şimdiye kadar erkek gardıroplarına dahil olmuş en işlevsel tasarım olma özelliğini de taşıyor. Pantolonların bel bandı streç kumaşlar sayesinde yumuşak ve esnek. Ayrıca cep telefonu ve diğer kıymetli eşyalar için gizli cepleri bulunuyor. Ütü istemez özelliğiyle de konforu zirveye çıkarıyor.

Haberin Devamı

Üst yönetim toplantısından akşamki happy hour’a…

Dockers®, erkeklerin iş hayatında resmi takımlara alternatif kıyafetler aramaya başladığı ve kişisel stilini ortaya koyabilmeye imkanı sunan parçalara yöneldiği 1980’lerde doğdu. Giyim kodlarının gelenekselden günümüzün ‘casual’ olarak ifade edilen tarzına doğru kaydığı süreçte, çığır açan pantolonlarıyla her seferinde erkeklerin gönlünü fethetti.

Hem modern hem profesyonel görünümü aynı parçalarda birleştirmeyi başardı. Şimdi Smart 360 Flex koleksiyonu ile günün her anında erkeklerin yanında olmayı sürdürüyor. Rahatlığı ve çağdaş görünümüyle, erkekleri sabahın ilk saatlerindeki bir üst yönetim toplantısından, geceye uzanan happy hour’lara kadar en şık şekilde taşıyor.

Yazarlar