Tokat EROĞLU: “ÇAKALLARIN SALTANATI ASLAN KÜKREYENE KADARMIŞ"

EROĞLU: “ÇAKALLARIN SALTANATI ASLAN KÜKREYENE KADARMIŞ"

11.08.2016 - 11:28 | Son Güncellenme:

.

EROĞLU: “ÇAKALLARIN SALTANATI ASLAN KÜKREYENE KADARMIŞ

Tokat’ta demokrasi nöbetinin son gününde de vatandaşlar Cumhuriyet Meydanı’nı doldurdu.
Tokat Cumhuriyet Meydanı’na 15 Temmuz darbe girişiminin ardından her akşam adeta akın eden vatandaşlar, demokrasi nöbetinin 27. günü olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son gün olarak belirttiği günde de Cumhuriyet Meydanı’nı doldurdu. Semazenlerin gösteri yaptığı gecede Kur-an’ı Kerim okundu, dualar edildi. Darbe girişiminde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne geçekleştirilen bombalı saldırıda kardeşi Erkan Yiğit’i kaybeden Ak Ocaklar Derneği Genel Başkanı Hakan Yiğit, konuşma yaparak o gece yaşadıklarını anlattı.
“Çakalların saltanatı aslan kükreyene kadarmış"
Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu da yaptığı konuşmasında “Çakalların saltanatı aslan kükreyene kadarmış. 15 Temmuz’da milletimiz kükredi, çakallar sürüsü yok oldu. Zafer demokrasinin, meydanlar milletindir. Geleceğimiz çocuklarımıza daha güzel bir Türkiye bırakabilmek için tüm gayretimizle çalışmaya, vatanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Mesele vatan olduğunda yine tankların önünde durur, bombalara kendimizi siper ederiz. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Gazilerimize Allah’tan acil şifalar diliyorum” dedi.
Demokrasi nöbetine Tokat Valisi Cevdet Can, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, GOÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, AK Parti İl Başkanı Metin Polat, İl Müftüsü Ahmet Erdem ile çok sayıda vatandaş katıldı.