Gündem Azra bebeğe ABD’den hediye

Azra bebeğe ABD’den hediye

05.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Van’daki 7.2’lik depreme daha 14 günlükken yakalanan ve enkaz altından 2 gün sonra çıkarılarak “mucize kurtuluşun” adı olan Azra bebeğe, Teksas’ın ardından Amerika’nın New Jersey eyaletinden de kargoyla çocuk giysileri geldi

Azra bebeğe ABD’den hediye

Erciş’te dede evinde daha 14 günlükken depreme yakalanan ve enkaz altından yaklaşık 48 saat sonra annesi ve babaannesi ile birlikte kurtarılan “Azra bebeğe”, New Jersey eyaletinden Lale Sali isimli bir kadın tarafından 11 parçadan oluşan kışlık giyecek gönderildi. Sivas’ta yaşayan Azra bebek şu an 3 aylık.
Anne Semiha Karaduman, “Bu hediyelerden memnun kalıyoruz, duygusal anlamda bağ kurulması açısından çok hoşnut oluyoruz, gönderenlerden Allah razı olsun. Ne desek az yani” diye konuştu. Daha önce de Azra bebeğin enkaz altından çıkarılışını gazetedeki haberden öğrenen Wealters Cooper adlı kadın, Teksas’tan 5 çift çorap ile el örgü kazak, 2 bebek takımından oluşan hediye paketini, adresini dahi bilmediği Azra bebeğe postalamıştı.
Cooper’ın, ‘Baby Azra Karaduman’”, ‘Earthquake Rescue Baby’ (Depremde kurtarılan bebek) ve ‘Eastern Province Turkey’ (Türkiye’nin Doğu ili) notuyla Türkiye’ye gönderdiği paket, önce Erciş’e ardından Karaduman ailesinin Sivas’taki adresine ulaşmıştı.