Erzincan ERZİNCAN REFAHİYESPOR, 24 ERZİNCANSPOR OLDU

ERZİNCAN REFAHİYESPOR, 24 ERZİNCANSPOR OLDU

05.08.2015 - 14:51 | Son Güncellenme:

.

ERZİNCAN REFAHİYESPOR, 24 ERZİNCANSPOR OLDU

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, 3. Lig’de mücadele eden Erzincan Refahiye Spor’un kongresine katıldı. 24 Erzincanspor olarak ismi ve yönetimi değiştirilen Refahiyespor, Erzincan ismi ile şehrin takımı olarak ligde mücadele edecek.
Vali Süleyman Kahraman, Erzincanlı İş adamı Ahmet Tanoğlu’nun başkanlığına getirildiği 24 Erzincanspor’a ve geçmişten bu güne emeği geçen herkese teşekkürde bulunarak başarılar diledi.
Işıkpınar Köyü Pembe Köşk Tesisleri’nde kongresi yapılan Erzincan Refahiyespor’un bundan sonra ilçe takımlığından çıkarılarak, il takımı olarak yeni ismi ve yönetimi ile faaliyet göstermesine karar verildi Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’un öncülüğünde düzenlenen kongrede eski yönetim ile yeni yönetim bir araya geldi.
Kongrede oy çoğunluğu ile yönetime getirilen Erzincanlı iş adamı Ahmet Tanoğlu, Erzincanspor’u hak ettiği yere taşımak için geçmişte olduğu gibi bugünde gereken özveriyi göstereceklerini söyledi.
Her iki tarafa da hayırlı olması dileklerinde bulunan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan’ın en iyi şekilde temsil edilebilmesi adına ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Kongre sonrası konuşan Vali Kahraman; “ öncelikle bu kongrenin tüm kararlarının il ve ilçelerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Erzincan Refahiyespor’un geçmişten günümüze kadar gelmesinde emeği geçmiş olan herkese, tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Futbol işi zor bir iş, ihmale gelmez. Sürekli fedakarlık isteyen bir iş, zamandan fedakarlık, işten fedakarlık, paradan fedakarlık isteyen bir durum. Erzincan Refahiyespor yöneticileri bunu yaptılar. Kendilerine yürekten, gönülden teşekkür ediyorum. Bundan sonra da 24 Erzincanspor’un kapılarının kendilerine her zaman açık olduğuna inanıyorum. Biz ilin Valisi olarak bugün varız, yarın yokuz. Biz burada olduğumuz müddetçe 24 Erzincanspor’un yanında olmamız gerekiyor. Bundan sonraki yönetimi çok büyük fedakârlıklar bekliyor. İnşallah işleri zor olmaz, bizler de her zaman kendilerinin yanında olacağız. Erzincan hepimizin Erzincan’ı, il içinde ve il dışındaki tüm Erzincanlıların hepimizin fedakârlık yapması gerekiyor.” dedi