Kültür Sanat 14 Şubat'ta ’ JAZZ ‘ Hotel ‘e ne dersiniz?

14 Şubat'ta ’ JAZZ ‘ Hotel ‘e ne dersiniz?

04.01.2012 - 14:46 | Son Güncellenme:

Sevgimi kelimelere en iyi Caz tınıları ile dökebilirim diyorsanız 14 Şubat sevgililer gününde sizleri ‘’ JAZZ ‘’ Hotel ‘ e bekliyoruz

14 Şubatta ’ JAZZ ‘ Hotel ‘e ne dersiniz

Caz teması üzerine yapılan dekorasyonu, objeleri, yalın ve modern tasarımıyla caz severleri büyüleyen İstanbul’un popüler otellerinden Jazz Hotel’ in; konaklayacak olan misafirlerine, ‘caz teması’ içeren sürpriz Sevgililer günü hediyeleri de bulunuyor.
Haydi ne duruyorsunuz… Hem romantik bir Sevgililer gününde Nişantaşı’nın tüm güzelliklerini yaşamak, hem caz müziği eşliğinde keyifli anlar geçirmeniz için Jazz Hotel’ e davetlisiniz.

Haberin Devamı

Jazz Hotel’ in konaklamalı Sevgililer günü paketi içeriğinde; 14 Şubat 2012 akşamı , sıcak şarap , kalpli çikolatalar ve 14 Şubat 2012 akşamı konaklama, ertesi günü açık büfe kahvaltı, sürpriz hediyeler bulunuyor .

Jazz Hotel’ de 1 gece konaklamalı Sevgililer günü paketi fiyatı
2 kişilik oda: 180 euro dan başlayan fiyatlarla .

Rezervasyon için 0212 296 30 02 nolu telefonu arayabilirsiniz.

Jazz hotel

Caz severlerin keyifli bir konaklama yaşadığı Jazz Hotel’ de; her bir lüks odada (John Coltrane, Ella Fitzgerald, Duke Ellington, Billie Holiday, Louis Armstrong gibi) isimleri verilen caz sanatçılarına ait müzik yayını, konser fotoğrafları ve posterleri bulunuyor.