Gündem Eş katili kocanın bahanesi hazır!

Eş katili kocanın bahanesi hazır!

11.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ankara’da eşinin kendisini aldattığını düşünen E.A., eşinin sevgilisi olduğunu ileri sürdüğü C.D.’yi ve eşini tabancayla öldürdü. İfadesinde de gerekçeye ‘namus’ denildi

Eş katili kocanın  bahanesi hazır


Son günlerde giderek artan kadına şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. Ankara’da, E.A., eşi Y.A. ve eşinin sevgilisi olduğunu öne sürdüğü C.D.’yi silahla vurarak öldürdü. E.A., emniyetteki sorgusunda cinayetleri “namus” nedeniyle işlediğini öne sürdü.
Alınan bilgilere göre, mobilyacılık yaptığı öğrenilen E.A. isimli kişi bir süredir eşinin kendisini aldattığından şüphelenmeye başladı. E.A., önceki gün, Keçiören Çaldıran mahallesinde, eşiyle ilişkisi olduğunu düşündüğü dolmuş şoförü C.D.’ye, aracına binmek üzereyken tabancayla ateş açtı.

Eşini alıp kaçtı
Başına ve göğsüne mermi isabet eden C.D., olay yerinde hayatını kaybetti. E.A. daha sonra yakında park ettiği ve içinde eşi Y.A.’nın bulunduğu otomobile binerek eşinide alıp olay yerinden kaçtı. E.A., bir süre otomobille dolaştıktan sonra aracın içindeki eşini tabancayla ateş ederek öldürdü.
İhbar üzerine harekete geçen polis, E.A.’yı otomobiliyle birlikte seyir halindeyken yakaladı. Ankara Emniyeti Cinayet Büro Amirliği’nde sorguya alınan E.A., cinayetleri “namus” nedeniyle işlediğini öne sürdü. E.A.’nın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.