Kayseri ESAT ÖZTÜRK, KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

ESAT ÖZTÜRK, KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

11.03.2014 - 10:09 | Son Güncellenme:

.

ESAT ÖZTÜRK, KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Ak Parti Yahyalı, Belediye Başkan Adayı Esat Öztürk, devam ettirdiği seçim çalışmalarında Yahyalı'ya bağlı Yeni Mahalle, Kopçu, Kocahacılı, Yerköy, İlyaslı ve Çubuklu köylerini ziyaret etti.
Ziyaretlerde, Belediye Başkan Adayı Esat Öztürk 'ün yanı sıra AK Parti İlçe yönetimi, belediye meclis üyesi adayları ve il encümenleri de yer aldı.
Ziyaret ettikleri köylerde halka toplantılar yapan Esat Öztürk, köydeki halkın sıkıntılarını dinledi. Köylerin sorunlarını iyi bildiklerini ve bu sorunlar ile ilgili seçim sonrası çalışmalara başlayacaklarını belirten Öztürk, "Özellikle köylerin büyük bir çoğunluğunda su sıkıntısı var. Bu sorunu da Büyükşehir Belediyesi ile ele ele vererek çözeceğimize inanıyorum. Yahyalı'ya yapılacak yatırımlardan şöyle bahsedecek olursak, Yahyalı Devlet hastanesi için tüm çalışmalar tamamlandı. Yenilenebilir Enerji ve Maden Yüksekokulunun temeli de Nisan Aynın ilk haftasında atılacak. Ayrıca gelmesi planlanan doğalgazın da yine bizim dönemimizde Yahyalı'ya geleceği müjdesini vermek isterim."
Güçlü bir belediyecilik hizmeti için güçlü bir Ak Parti iktidarının olması gerektiğine de değinen Öztürk, 30 Mart seçimlerinde Ak Parti'ye en büyük desteğin köylerden geleceğine inandığını söyledi.