İstanbul ’EŞEK MUHABBETİ’ OYUNU HEM GÜLDÜRDÜ HEM AĞLATTI

’EŞEK MUHABBETİ’ OYUNU HEM GÜLDÜRDÜ HEM AĞLATTI

01.05.2016 - 16:24 | Son Güncellenme:

.

’EŞEK MUHABBETİ’ OYUNU HEM GÜLDÜRDÜ HEM AĞLATTI

İstanbul Eczacı Odası Genç Tiyatro Topluluğu, öykü yazarı ve yönetmen Ülkü Ayvaz’ın anısına sahnelenen ’Eşek Muhabbeti’ seyirciyi hem güldürdü hem ağlattı.
İstanbul Eczacı Odası Genç Tiyatro Topluluğu öğrencileri geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden hocaları yönetmen Ülkü Ayvaz’ın anısına ’Eşek Muhabbeti’ oyununu sahneledi. Bakırköy Altan Erbulak Sahnesi’ndeki tiyatro gösterisini Ayvaz’ın ailesi, öğrencileri, İstanbul Eczacı Odası yöneticileri ve çok sayıda tiyatro sever izledi. Seyircilerden tam not alan oyun, hem güldürdü hem de ağlattı.
OYUNCULAR VE SEYİRCİLER GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI
Sahnelenen oyun sonrasında sahneye çıkan öğrenciler hocaları yönetmen, Ülkü Ayvaz’ın yazdığı oyunların adını söyleyerek seyirciyi selamladı. Oyun sonunda Reji Asistanı Betül Gündüz, sahnede yaptığı konuşmayla seyircilere duygu dolu anlar yaşattı. Seyircileri selamlayan oyuncular ve seyirciler gözyaşlarına hakim olamadı.
Uzun süredir kanser tedavisi gören oyun yazarı yönetmen Ülkü Ayvaz, geçtiğimiz hafta hayatını kaybetmişti. Çok sayıda tiyatro oyunu ve öykü kitabı bulunan Ayvaz, uzun yıllar Türk Eczacıları Birliği İstanbul Eczacı Odası’nda Basın ve Sanat Danışmanlığı görevinde bulunmuştu.