Gündem Eşi ve diş hekimi sevgilisinden tazminat alacak

Eşi ve diş hekimi sevgilisinden tazminat alacak

05.01.2015 - 14:30 | Son Güncellenme:

İzmir'de üst düzey yönetici Nafiz T., evli olduğunu bildiği halde eşi ile birlikte olan diş doktoru Sertaç T.'yi 3 bin lira manevi tazminata mahkûm ettirdi. Nafiz T., aldatan eşten de 2 bin lira tazminat aldı.

Eşi ve diş hekimi sevgilisinden tazminat alacak

Bu kez 'öteki adam' tazminat ödeyecek. İzmir'de bir şirkette üst düzey yönetici olan Nafiz T., evli olduğunu bildiği halde eşi ile birlikte olan diş doktoru Sertaç T.'yi 3 bin lira manevi tazminata mahkûm ettirdi. Boşandığı eşinden de tazminat isteyen Nafiz T., ondan da 2 bin lira manevi tazminat kazandı. İzmir'de özel bir şirkette üst düzey yönetici olan Nafiz T. ile 21 yıllık eşi Işıl T. arasında geçen yıl geçimsizlik başladı. İddiaya göre eve gelen bir telefon üzerine iki çocuk annesi Işıl T., eşi Nafiz T.'ye "Başka birine aşık oldum, onu seviyorum" dedi.

Haberin Devamı

DİŞ DOKTORUYLA İLİŞKİSİ ÇIKTI

Bunun üzerine araştırma yapan Nafiz T., eşinin hem kendisinin hem de çocuklarının tedavisini yapan diş doktoru Sertaç T. ile ilişkisi olduğunu öğrendi. Avukatı aracılığıyla boşanma davası açın Nafiz T., ayrıca diş doktoru Sertaç T. ve eski eşi Işıl T.'ye karşı 130 bin liralık manevi tazminat davası açtı. İzmir Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açılan dava dosyasına eski eşi ve doktor arasındaki telefon görüşmeleri ve mesajları da delil olarak koyan Nafiz T., yaklaşık 10 yıldır aile doktorları olan Sertaç T.'nin evli olmasına ve evli olduğunu bilmesine rağmen eski eşiyle ilişki kurmaktan çekinmediğini söyledi.

130 BİN LİRA TAZMİNAT İSTEMİŞTİ

Aynı zamanda MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı da olan doktor Sertaç T.'nin kendisini çok yıprattığını, çevresinde olayı duyanlar olduğunu, ruhsal çöküntü yaşadığını belirten Nafiz T., psikolojik destek aldığını söyledi. Nafiz T., ailesinin dağılmasına neden olan doktor ve eski eşinin 130 bin lira manevi tazminat ödemesini istedi. Diş doktoru Sertaç T. ile aralarında sadece doktor-hasta ilişkisi olduğunu söyleyen Işıl T. ise, doktoruna diş konusunda veya bayramlarda mesaj attığını bildirdi. Aynı davaya avukatı aracılığıyla cevap veren doktor Sertaç T. ise Nafiz T.'nin boşandığı eşinden intikam almak için kendisinin ismini kullandığını iddia etti. Mahkeme hakimi duruşma sonunda Nafiz T.'nin manevi olarak mağdur edildiğine karar verip, doktor Sertaç T.'yi 3 bin lira, Işıl T.'yi ise 2 bin lira manevi tazminat ödemeye mahkum etti.

Haberin Devamı

Kaynak: Sabah