Teknoloji Eski iPad Modelleri Ne Olacak?

Eski iPad Modelleri Ne Olacak?

22.03.2016 - 14:09 | Son Güncellenme:

Apple bugün Cupertino’da 9.7 inç boyutunda ki yeni iPad Pro’yu duyurdu ve iPad Air serisine de fiyat ve model satışı ile ilgili düzenleme getirdi.

Eski iPad Modelleri Ne Olacak

Yeni iPad düzenlemesinde kalkan ve fiyatı değişen pek çok model oldu. 399-579 dolar fiyat aralığındaki Air kaldırıldı ve Air 2 399-529 dolar aralığına getirildi. Yeni 9.7 inç büyüklüğündeki yeni Pro 2199 TL‘lik başlangıç fiyatı ile geçtiğimiz sonbaharda duyurulan 12.9 inçlik kardeşinin yanına yerleşecek. Belki gelecek olan bir sonraki Pro modeli, Pro ile Air ailesinin ayrılmasını sağlayabilir.

Haberin Devamı

Apple‘ın tıpkı MacBook Pro ve MacBook Air’da yaptığı gibi bir ayrım yapması tabletlerinde de gerekiyor. İnsanlar yeni Pro ile daha iyi özelliklere, daha fazla depolama alanına, daha hızlı olan A9X işlemciye ve Apple’ın Smart Keyboard kılıfına sahip olabilecekler. Ayrıca bu yeni Pro büyüğünden daha kolay kullanılabilir olacak. Apple günümüze kadar sadece sınırlı sayıda ürünleri ile bilinirdi ve bu da ürünün alım aşamasını oldukça kolaylaştırırdı ancak Tim Cook’un şirketin CEOsu olması ile beraber Apple’ın ürün yelpazesi oldukça genişledi. Hem çeşitli boyutlar da ekranlar ve fiziksel özellikler hem de fiyatlar ortaya çıktı. Mesela iPad Pro da bunlardan bir tanesi. Bu etkinlik ile beraber artık kullanıcıların önünde 899 TL’den başlayıp 4699 TL’de son bulan dört farklı tablet modeli yer alıyor. Bunlar Pro, Air, Mini 4 ve Mini 2 olarak listeleniyor.

iPad Pro En İyi Olma Yolunda Büyük Adım Attı