Cadde Eski sevgilisi azmettirmiş

Eski sevgilisi azmettirmiş

10.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Zuhal Topal’la programında geçtiğimiz yıl yaşanan ‘Zekeriya Atak olayı’nda Seda Sayan’ın eski sevgilisi Erkan Çelik’in Zuhal Topal ve eşi Korhan Saygıner’e iftira attığı, Zekeriya Atak’ı suç işlemeye azmettirdiği ispatlandı

Eski sevgilisi azmettirmiş

Zuhal Topal ve eşi Korhan Saygıner’in geçtiğimiz yıl ‘Zuhal Topal’la programında yaşanan ‘Zekeriya Atak olayı’ nedeniyle, Seda Sayan ve o dönemde sevgilisi olan Erkan Çelik’le karşı karşıya geldikleri davada; Çelik’in, Topal ve Saygıner’e iftira attığı, Zekeriya Atak’ı suç işlemeye azmettirdiği ispatlandı. Zuhal Topal’ın sunuculuğunu yaptığı evlenme programına geçtiğimiz şubat ayında katılan Zekeriya Atak, “Türkiye şehit verdi, siz burada oynadınız” diyerek canlı yayını terk etmişti. Ardından rakip kanalda program yapan Seda Sayan’ın; damat adayı Atak’a, Topal’ın programını karıştırması için para verdiği iddia edilmişti.

Haberin Devamı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma tamamlandı ve karar açıklandı. Topal ve Saygıner çiftinin avukatı Leman Özkan tarafından yapılan yazılı açıklamada, Zuhal Topal ve eşi Korhan Saygıner’in suçsuz olduğu belirtildi. Özkan ayrıca, “Şüpheli Erkan Çelik’in; Zekeriya Atak ile suç tarihinden önce yaptığı telefon görüşmeleri, emniyette ifade sırasında birlikte bulunmaları, müştekinin savcılıkta alınan ifadesinde Erkan Çelik ile ilgili anlatımları birlikte değerlendirildiğinde Zekeriya Atak’ı suç işlemeye azmettirdiği anlaşılmıştır. CMK. 174. maddesi gereğince cezalandırılmaları için Asliye Ceza Mahkemesi’ne sevk edildiler” dedi.

Yazarlar