Eskişehir Eskişehir Basket'in Gurur Kaynakları

Eskişehir Basket'in Gurur Kaynakları

07.09.2017 - 16:07 | Son Güncellenme:

.

Eskişehir Basketin Gurur Kaynakları

Eskişehir Basket yönetimi, ABD Milli Takımıyla Amerika Kupasını kazanan Billy Baron ve Ukrayna Milli Takımıyla Avrupa Şampiyonasında son 16 takım arasına kalma başarısı gösteren Viacheslav Kravtsovu tebrik etti.
Gürcistan ve İsrail’i mağlup eden Ukrayna gruptan çıkıp son 16’ya kalmayı başardı. America Cup 2017’de ise finalde Arjantin’i 81-76 mağlup eden ABD şampiyon oldu. Yenilgisiz şampiyonluğa ulaşan ABD, final maçında Arjantin karşısında zorlansa da kupaya uzandı. ABD turnuva sonunda 7’nci kez altın madalyayı kazanırken, ev sahibi Arjantin seyircisi önünde büyük bir şok yaşadı ve gümüş madalyayla yetindi. Eskişehir Basket forması giyen Billy Baron final maçında süre alarak Siyah-Kırmızılı kulübü gururlandırdı.

"Kravtsov başarılı istatistikleriyle dikkat çekti"
EuroBasket 2017’de Ukrayna Milli Takımı ile boy gösteren Viacheslav Kravtsov, başarılı istatistikleriyle dikkat çekti. İsrail’in Tel Aviv kentinde oynanan B Grubu maçlarına Ukrayna ekibi Almanya, İtalya, Gürcistan, Litvanya ve ev sahibi İsrail ile aynı gruptaydı. Sadece Gürcistan maçında süre almayan Kravtsov, diğer 4 maçta da ilk 5’te parkeye çıktı. Son İsrail maçında 20 dakika süre alan Kravtsov, 17 sayı 7 ribaund alarak takımının en skorer ismi oldu. Ukrayna ekibi son 16’ya kalmanın mutluluğunu yaşadı.