Eskişehir ESKİŞEHİR’DE BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI

ESKİŞEHİR’DE BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI

06.05.2016 - 11:50 | Son Güncellenme:

.

ESKİŞEHİR’DE BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI

Eskişehir’de iki genç arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu bir kişi ağır şekilde yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Vişnelik mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Eskişehir Atatürk Stadyumu bahçesinde oturan S.K. (18) ve M.K.Ö. (18), bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi ile M.K.Ö, yanında bulunan bıçak ile arkadaşı olduğu öğrenilen S.K.’nın göğüs kısmına saplayarak olay yerinden kaçtı. Göğüs kısmından yaralanan S.K., güçlükle ana cadde üzerindeki kaldırıma doğru yürürken, durumu gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekipleri, yaralanan S.K.’yı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı.
Görgü tanıkları ifadelerinde, kısa bir tartışma sesi ir süre sonra o yönden gelen S.K.’nın güçlükle nefes aldığı gördüklerini anlattılar.
Hastaneye kaldırılan S.K., yapılan müdahalelerin ardından yoğun bakıma alındı. S.K.’nın hayati tehlikesinin bulunurken, arkadaşını yaraladığı iddia edilen M.K.Ö., polis ekiplerince yakalanarak adli işlem başlatıldı. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.