Eskişehir ESKİŞEHİR GÖRME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ 5’İNCİ OLDU

ESKİŞEHİR GÖRME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ 5’İNCİ OLDU

25.05.2015 - 15:12 | Son Güncellenme:

.

ESKİŞEHİR GÖRME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ 5’İNCİ OLDU

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonunun düzenlemiş olduğu B1 Deplasmanlı Ligi’nde 2’inci lige yükselmek için mücadele eden Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü, 5’inci oldu.
Kayseri’de düzenlenen müsabakalara Türkiye genelinden 12 takım katıldı. Gruplarda ilk maçını 1-0 kazanan Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü, çeyrek finale yükselmiş, çeyrek finalde ise turnuvanın favori takımı olarak gösterilen İstanbul Altınokta Görme Engelliler Spor Kulübü ile karşılaştı. Maçın bitmesine 10 dakika gibi kısa bir süre varken rakipten gelen golle maçı kaybeden Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü, 5’incilik ve 8’incilik maçlarına çıktı. Kırıkkale ve Kırıkkale Kızılırmak Görme Engelliler Spor Kulüplerini 1-0 mağlup eden takım, turnuvada 5’inci oldu.
"ZİRVENİN EN BÜYÜK ADAYI OLACAĞIZ"
Maç sonunda Antrenör Caner Oyman açıklamalarda bulundu. Takımın yeni kurulduğunu belirten Oyman, kısıtlı imkanlarla ve 5-6 antrenmanla bu sonucu elde ettiklerini anlattı. Oyman, "Bu ekip için büyük bir başarıdır. Biz bu başarıyı kendi çaba ve fedakarlıklarımızla elde edebiliyorsak bize yapılacak maddi ve manevi desteklerle neler yapabileceğimizi sizler tahmin ediyorsunuzdur. Biz Eskişehirliyiz ve Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü olarak şehrimizi Türkiye’de temsil ediyoruz. Tüm Eskişehirlilerden kulübümüze destek bekliyoruz" dedi.
Öte yandan takımın kalecisi ve antrenörü Mesut Dolgun, antrenman eksikliklerini takım içindeki birlik ve beraberlik ile aşıp ilk turnuvamızda 5’inci olduklarını söyledi. Dolgun, sonraki senelere teknik ve taktik olarak daha iyi hazırlanıp zirvenin en büyük adayı olacaklarını söyledi.