Kayseri Kayseri Valiliğinden Şehit Aileleri Ve Yakınlarına İftar

Kayseri Valiliğinden Şehit Aileleri Ve Yakınlarına İftar

14.06.2017 - 11:40 | Son Güncellenme:

.

Kayseri Valiliğinden Şehit Aileleri Ve Yakınlarına İftar

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valiliği tarafından şehit aileleri ve yakınlarına iftar verildi.

Haberin Devamı

Vali Süleyman Kamçı’nın ev sahipliğinde özel bir salonda düzenlenen iftara, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğgeneral Selçuk Aygün, Vali Yardımcıları Mehmet Emin Avcı, Baha Başçelik, Nail Anlar ve Zekeriya Güney, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yirik, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Sevim, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nevzat Özer, kamu kurum ve kuruluşlarının il ve bölge müdürleri ile şehit aileleri ve yakınları katıldı.

İftarda konuşan Vali Kamçı, "Tarih sahnesinde dünden bugüne, aziz şehitlerden aldığımız güç ve ilhamla birlik ve beraberlik içerisinde varlığımızı sürdürüyoruz. Tüm şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, gazilere ise huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum." dedi.

Haberin Devamı

Şehit ailelerinin, dinini, vatanını, milletini, sevdiklerini muhafaza etmek için aziz canını Allah’a teslim etmiş şehitlerin bıraktığı en değerli emanetler olduğunu belirten Kamçı, Allah’tan tüm şehitlere rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diledi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nevzat Özer de şehit ve gazi yakınlarının her daim yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade ederek, şehit aileleri ve gazilerle bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından Kamçı, şehit aileleri ve yakınlarının sorunlarını dinleyerek, onlarla fotoğraf çektirdi.