Eskişehir ESKİŞEHİRSPOR, BEŞİKTAŞ MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

ESKİŞEHİRSPOR, BEŞİKTAŞ MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

25.09.2014 - 16:54 | Son Güncellenme:

.

ESKİŞEHİRSPOR, BEŞİKTAŞ MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Eskişehispor, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını bu sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile devam etti.
Anadolu Üniversitesi BESYO sahasında, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde 110 dakika süren antrenman ısınma ve 5’e 2 pas çalışması ile başladı. Devamında yapılan taktik çalışma ve duran top organizasyonu ile antrenman tamamlandı. Tedavisi devam eden Akaminko antrenmanda yer almazken, Aytaç sağlık ekibi gözetiminde çalışmalarına devam etti.
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, antrenman öncesi gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Kupa maçını değerlendiren Sağlam, "Olayı ciddiye almadığınız zaman kupada sürpizler yaşanabiliyor. Biz tabi bu endişelerimizi oyuncularımıza ilettik. Sağ olsun oyuncularımız da bu konuda sorumluluk aldılar. Ligde bu zamana kadar oynatamadığımız 5-6 oyuncuyu da oynatma fırsatı bulduk. Kimilerinden memnunuz, kimilerinden istediğimiz performansı alamadık. Daha fazla çalışması gereken oyuncularımız da var. Birkaç oyuncumuzun iyi performans sergilemesi bizi mutlu etti. Oyun çok tatminkar olmasa da alınan sonuç Gençlerbirliği’ndeki moral bozukluğunu üstümüzden atmamıza hem de Beşiktaş ile oynayacağımız maç için ekstra bir motivasyon sağlamamıza neden oldu. Şimdi gruplara kalmak için yeni rakibimizi bekliyoruz" dedi.
RAKİP BEŞİKTAŞ
Cumartesi günü ligin en önemli rakiplerinden birisiyle oynayacaklarını kaydeden Sağlam, "Allah’tan tek dileğim hava ve saha şartlarının güzel, futbol oynamaya uygun olması. Tabii ki biz kendimize yakışan performansı ortaya koyacağız. Gençlerbirliği maçındaki mücadelenin biraz daha üzerine çıkıp oyun kalitesini yükseltebilirsek, ben Beşiktaş deplasmanından güzel bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum. Kaldı ki iyi bir sonuca ihtiyacımız var. Milli araya kadar iyi sonuçlar almak istiyoruz. Beşiktaş ve Rize karşılaşmalarını iyi geçmemiz gerekiyor. Lawal, Causic, Özgür’ün sakatlığı iyi durumda. Yarın en son antrenmanımızda Aytaç ve Jerry haricinde tam takım antrenmanımızı yapacağız inşallah. Diego’yu kupa maçında oyuna almak için uygun bir ortamı bekledik. Beşiktaş maçı ile alakalı fiziksel anlamda henüz yeterli olduğunu söyleyemeyiz. Ama Diego çok iyi durumda, bizim temennimiz Beşiktaş ve Rize maçlarından sonraki milli arada yüzde yüz Diego’yu düşenebileceğiz" açıklamasını yaptı.