Eskişehir ESKİŞEHİRSPOR’DA İKİ İMZA BİRDEN

ESKİŞEHİRSPOR’DA İKİ İMZA BİRDEN

17.06.2015 - 16:44 | Son Güncellenme:

.

ESKİŞEHİRSPOR’DA İKİ İMZA BİRDEN

Eskişehirspor, Emre Güngör ve Mathias Adrian Defederico ile 3’er yıllık sözleşme imzaladı.
Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Başkan Vekili Ahmet Yalçın, teknik asbaşkan Bahadır Ünalan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen oyuncular, kendilerini siyah-kırmızılı yapan imzaları attılar.
“TAKIMIMIZA BÜYÜK GÜÇ KATACAK İKİ OYUNCUYLA ANLAŞMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ”
İmza töreninde konuşan Eskişehirspor Başkan Vekili Ahmet Yalçın, transferlerinin planladıkları gibi devam ettiğini söyledi. İki yeni oyuncuyla tanışmak ve imza töreni için buluştuklarını belirten Yalçın, “Emre Güngör’ü biliyorsunuz Türkiye liglerinden. Milli oyuncumuz. Defans bölgesine stoper bölgesinde katkı yapmak için burada kendisi. Büyük güç katacağına inanıyoruz. Kulübümüzce uzun zamandır istediğimiz ve takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Defederico da Arjantin’de yine milli oyuncu. Orta saha ofans bölgesinde yine hocamızın çok istediği, takımımıza büyük güç katacak iki oyuncuyla anlaşmaktan çok mutluyuz. Birazdan imza törenini yapacağız. Ve kendileri 3’er yıllık Eskişehirspor’un oyuncusu olacaklar” dedi.
“FUNES MORI BURAYI TAVSİYE ETTİ”
Eskişehirspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Defederico, buraya geldiğinden dolayı çok mutlu olduğunu ve gelmesinde Funes Mori’nin büyük etkisi olduğunu aktardı. Defederico, “İdmanları dört gözle bekliyorum. Takıma büyük bir katkıda bulunacağımı düşünüyorum. Umarım hepimiz için başarılı bir yıl olur. Mori’yi de tanıyorum. Tabi ki Funes Mori ile daha önce görüştüm. Bana burayı tavsiye etti. Burası hakkında çok olumlu şeyler söyledi bana. Eskişehirspor’u seçmemde büyük bir etken oldu” diye konuştu.
“ELİMDEN GELEN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM”
Eskişehirspor ile 3 yıllık imza atan ve son olarak Kardemir Karabükspor takımında oynayan Eskişehirspor’un yeni transferi Emre Güngör de, “Öncelikle hem Eskişehirspor için hem de benim için hayırlı olsun. Burada elimden gelen her şeyin en iyisini yapmaya çalışacağım. Gerçekten Eskişehir çok büyük bir taraftar kitlesine sahip. İnşallah onlar için elimden gelenin en iyisini yapıp hem camiamız olarak hem biz olarak, Eskişehirspor’u iyi yerlere, hak ettiği yerlere getirmek istiyoruz. Çünkü bu camia çok iyi yerleri hak ediyor her şeyiyle. Onun için burada elimden gelen her şeyi yapıp sonuna kadar mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.