Eskişehir ESKİŞEHİRSPOR KARTEPE KAMPINA UĞURLANDI

ESKİŞEHİRSPOR KARTEPE KAMPINA UĞURLANDI

08.07.2015 - 14:46 | Son Güncellenme:

.

ESKİŞEHİRSPOR KARTEPE KAMPINA UĞURLANDI

Eskişehirspor kafilesi, Kartepe’de gerçekleştireceği kamp için uğurlandı.
Eskişehirspor ilk kampı için Kartepe ilçesine hareket etti. 8-16 Temmuz tarihleri arasında burada kamp yapacak olan kırmızı-siyahlı takım ardından Avusturya’ya gidecek. Eskişehirspor’da yeni transferlerin yanı sıra 3 futbolcu da denenmeleri için kampa götürüldü. Takımı yönetim ve Eskişehirspor Valisi Hanefi Demirkol tesislerinden uğurladı.
Kamp hakkında bilgi veren Eskişehirspor İdari Manejeri Özgür Tulun, 2015-2016 sezonun hazırlıkları için Kartepe’ye kamp için gittiklerini söyledi. Kampta iki hazırlık maçı yapacaklarını ifade eden Tulun, “Kampa 34 futbolcu ile gidiyoruz. Bunların 3’ü denenmek için gelen oyuncularımız. 3 futbolcu da U21 takımımızdan var. Bu kamp sürecince takıma yeni katılacak oyuncular mutlaka olacaktır. O yönde de çalışmalarımız var. Kamp sonrasında kadromuzda yeniden bir değişim olacak. Tabi değişimler tamamen hocamızın görüşü doğrultusunda yapılacak” dedi.
Transfer çalışmalarının sürdüğünü sözlerine ekleyen Tulun, “Bugün güzel bir yolculuğa çıkıyoruz. Geri döndüğümüzde Eskişehirspor’u en üst seviyelere çıkartacak bir takım ile döneceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın. Eskişehirspor 50. yılına yakışan zevk veren bir oyunla Süper Lig’de yaşamaya devam edecek. Transferde çok acele etmiyoruz. Çalışmalar devam ediyor. Doğru zamanda doğru futbolcuyu bulmak önemli. Camiamız bilsin ki, uygun transferler bulmak için çalışmalarımız sürüyor” diye konuştu.