Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 11. bölümde yeni sürprizler-İzle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 11. bölümde yeni sürprizler-İzle

14.11.2015 - 14:03 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sürprizleriyle izleyecilerinin karşısına gelmeye hazırlanıyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümden detaylar..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 11. bölümde yeni sürprizler-İzle

ATV'nin yeni fenomeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 11. bölüm fragmanı ile yine heyecan dolu dakikalar yaşatıyor. Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır başa geçiyor. Peki bundan sonra neler olacak? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümden detaylar..

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Hızır başa geçiyor. Zorlu yol şimdi başlıyor. Nazlı eve giren hırsızın kim olduğunu öğreniyor. Meryem ve Nazlı karşı karşıya gelecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 11. bölümü ile 17 Kasım Salı akşamı ATV'de

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 10. BÖLÜMDE NELER OLDU?
Mafya dünyasına beklenmedik bir şekilde giriş yapan Alparslan'ın da amcaları gibi ölüm ensesindedir artık. İlyas evinde hasta yatarken Alparslan seçtiği yolda hızla ilerler. Hızır Çakırbeyli, Ünal Kaplan ve yakınları ile savaşırken bir yandan da ailesiyle savaşmaktadır.
Son zamanlarda ev ahalisinin yaşadıkları sinirleri iyice gerer. Çocuklarıyla arası her geçen gün açılır. Aileyi sarsacak yeni gerginlik de Nazlı'nın evine hırsız gibi girip onu öldürmeye çalışan Dursun'un karısından gelecektir. Hızır'dan saklanan sırrın açığa çıkma ihtimali herkesi tedirgin eder.