Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 116. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 116. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

14.11.2018 - 07:28 | Son Güncellenme:

ATV ekranında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 116. yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Salı akşamları ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi son bölümde kurban tipi oldu. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 116. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 116. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

ATV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam son bölümü ile ekrana geldi. İzlenyeleri ekran başına kilitleyen dizinin son bölümünde İlyas hainin peşine düştü.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 116. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İlyas, itaatsizlikle suçlayarak, sildiğini söylediği Alparslan'ı, otelinde dahi görmek istemiyordur. Hızır da iki Çakırbeyli arasındaki anlaşmazlıktan rahatsızdır. Köşesine çekildikten sonra, ailenin reisi olarak tayin ettiği İlyas'a yapılan hatayı kendine yapılmış kabul eder. Alparslan, amacının ailesini korumak olduğunu söylese de, böyle bir savunmanın Hızır için bir geçerliliği yoktur. Alpaslan yine de sınırları zorlamak zorunda olduğunu düşünmektedir.

Fedailere net bir mesaj yollar: Ya haini verin ya da ben yokum! İzzet'in önündeki engelleri tek tek ortadan kaldıran Ateş için çember daralmıştır. İlyas dört bir yandan saldırırken, İzzet ve Ateş tekrar bir araya gelerek, ortaklıklarını devam ettirebilmek adına büyük bir oyun hazırlar. Herkesin yıkımına neden olabilecek bu oyunun kurbanı ise Tipi olacaktır...