Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

11.12.2018 - 09:34 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 119. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüme İzzet'in İlyas ve Hızır'ı öldürmek için harekete geçmesi damga vurdu. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 120. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 119. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölüme sahne oldu ve gözler yeni bölüme çevrildi. Sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 120. yeni bölüm fragmanı ise yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 119. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Tuncay tarafından kaçırılıp sorguya alınan Hızır Çakırbeyli, kendisine ve yeğenine yapılanların bedelini Sultan'a ağır ödetmiştir. Dostlarının başına gelenlere kayıtsız kalamayan Boran da ibret-i alem için sokakları savaş alanına çevirir. Sultan'ın işini devam ettiren her kim olursa sonunun ne olacağını açıkça görecektir. Çakırbeylilerin savaştığı düşmanların içinde en tehlikelisi olan İzzet'in ise artık sabrı kalmamıştır. En büyük olma yolunda, devlet içindeki hainleri arkasına alarak Hızır ve İlyas'tan bir an önce kurtulmanın planlarını yapar. Tuncay, İzzet'in bu planları doğrultusunda ilk iş olarak en kolay lokma olan Cengiz'i ağına düşürür. Meltem'in açığa çıkmasına neden olabilecek bu anlaşma, yakın zamanda Alparslan'ın başının belaya girmesine de sebebiyet verebilir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 119. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı