Gündem Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13. bölümünde büyük şok! - İzle

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13. bölümünde büyük şok! - İzle

30.11.2015 - 16:56 | Son Güncellenme:

ATV ekranlarının merakla beklenen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13. son bölümü ile dün akşam izleyiciyle buluştu. Heyecanın dorukta olduğu Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şok gelişmeler yaşandı. İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13. son bölüm ve detayları...

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13. bölümünde büyük şok - İzle

Ratinglerin 'Hükümdar'ı değişmiyor! ATV'de ekrana gelen ve salı günleri ratinglere ambargo koyan 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dün gece de izlenme rekorları kırdı. 3 kategoride ratinglerde birinciliği kaptırmayan dizinin başrolünü Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır paylaşıyor.

1 Aralık tarihinde Total'de ATV'de ekrana gelen ''Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisi 1. sıraya otururken, 2. sırada "Fatih Portakal'la Fox Ana Haber", 3. sırada ise TV8'de yayınlanan "O Ses Türkiye" yarışması yer aldı. AB'de ''Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" 1'nciliği kaptırmazken, 2.'lik 'O Ses Türkiye"nin ve 3.'lük "Fatih Portakal'la Fox Ana Haber"in oldu.

Nefes kesen sahneleriyle gündeme bomba gibi düşen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde heyecan doruktaydı. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Kenan Çoban, Deniz Çakır, Müjde Uzman, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba gibi isimler yer aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ile ekrana kilitledi..

Haberin Devamı

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a Kurtlar Vadisi Pusu ve Reaksiyon dizilerinde rol alan usta oyuncu Erdal Küçükkömürcü transfer oldu. Peki dizinin son bölümünde neler yaşandı? İşte o ayrıntılar...

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 13. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 13. BÖLÜM ÖZETİ

Özlem'in kaçırılmasıyla birlikte Ünal Kaplan düğmeye basar. Artık herkes büyük bir savaşın ortasındadır. Beş yeni üyesiyle bir kez daha toplanan masanın sürpriz konuğu ise Nevzat Çankırı'dır. Nevzat'la restleşip bağımsız bir lider olarak koltuğunda oturmaya karar veren Hızır'ı, devlet, masasına kadar gelip açık tehdit eder. Kadınların birbiriyle olan savaşında da Meryem'e gözdağı vermeye kalkan Nazlı, hesap edemediği bir tepkiyle karşılaşır. Yaşanacak sürpriz gelişme ise emniyetin Çakırbeyli ailesinin kapısını yeniden çalması olacaktır.

Yapımcı : Raci Şaşmaz
Yönetmen : Onur Tan
Senaryo : Raci Şaşmaz / Bahadır Özdener
Oyuncular : OKTAY KAYNARCA(HIZIR ÇAKIRBEYLİ), DENİZ ÇAKIR(MERYEM ÇAKIRBEYLİ), MÜJDE UZMAN(NAZLI MERİÇ), TARIK ÜNLÜOĞLU(ÜNAL KAPLAN), YUNUS EMRE YILDIRIMER(ALPASLAN ÇAKIRBEYLİ), OZAN AKBABA(İLYAS ÇAKIRBEYLİ), SABİNA TOZİYA(HAYRİYE ÇAKIRBELİ), TUNA ORHAN(SERVET KARADEMİR)
SİNAN DEMİRER(CİVCİV-YUNUS TOKGÖZ),HAKAN KARAHAN(ÖZER ÇETİNER)