Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 23. yeni bölüm fragmanında şok - izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 23. yeni bölüm fragmanında şok - izle

13.02.2016 - 14:30 | Son Güncellenme:

ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Salı akşamı 23. bölümü ile ekrana gelmeye hazır. Alparsalan intikam peşinde. Fakat bu tüm aileyi tehlikeye sürükler. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 23. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 23. yeni bölüm fragmanında şok - izle

Alparslan'ın sönmek bilmeyen intikam ateşi en sonunda kendi üstüne sıçrar. Düşmanları tarafından kaçırılmasıyla birlikte düştüğü durum bir girdap gibi tüm aileyi içine çeker. Hızır yeğeninin başına gelenlerden kendini sorumlu tutmaktadır.

Haberin Devamı

Kimsenin bir kan kaybına daha tahammülü kalmamıştır. Çakırbeyli Ailesi bu ardı arkası kesilmeyen felaketlerle nasıl başa çıkacak? Bütün olan bitene rağmen Meryem boşanma kararından geri adım atmaz. Hızır'a dava açmak için tuttuğu avukat Özgür tesadüfen Yaren'in eski bir arkadaşı çıkar. Böylece Nazlı tüm dava sürecini takip edebilecektir. Bu tesadüf Nazlı'nın lehine mi yoksa aleyhine mi olacaktır?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ile 16 Şubat 2016, Salı 20:00'de ATV'de..

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 23. BÖLÜM FRAGMANI

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çakırbeyli Ailesi, üç ferdinin de masaya oturmasıyla düşmanları tarafından büyük bir hedef haline gelir. Ünal Kaplan'ın intikamını alması için veliaht ilan ettiği Alparslan amacına ulaşır; fakat bu ortak intikam arzusu yolunda Alparslan'ın oynadığı büyük oyunlar başına türlü belalar açacaktır.

Haberin Devamı

Hızır'ın ise ailesinden birini daha toprağa vermeye gücü yoktur. Çakırbeyli evinde sular durulmaz. Meryem boşanma fikrinde ne kadar kararlı olduğunu avukata giderek gösterir. Hızır için ise boşanmak, ihtimali olmayan bir durumdur. Bu durum Nazlı'nın kendini sevilen sayılan bir "yenge" olarak göstermesi için bir fırsata dönüşür...