Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 32. yeni bölümde büyük tehdit! İzle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 32. yeni bölümde büyük tehdit! İzle

14.04.2016 - 12:14 | Son Güncellenme:

Ekrana kitleyen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da büyük fırtına önce sessizlik başladı. Merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 32. yeni bölüm fragmanı yayında. Yeni bölümde Çakır Beyli tehditlerini etrafa savuruyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı ve son bölümden özetler.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 32. yeni bölümde büyük tehdit İzle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Son bölümde izleyiciyi kendisine çeken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da unutulmaz sahneler yaşanmıştı. Yapımcılığını Raci Şaşmaz'ın üstlendiği, senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in yazdığı dizinin başrollerinde Oktay Kaynarca, Kenan Çoban, Deniz Çakır, Ozan Akbaba, Yüksel Arıcı, Tarık Ünlüoğlu, Hakan Karsak, Tuna Orhan, Hakan Karahan, Müjde Uzman ve Yunus Emre Yıldırımer'in paylaştıkları aksiyon, devlet ve mafya dizisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 32. yeni bölüm ve detayları haberimizde...

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mahmut'un ölümüyle birlikte herkes derin bir nefes alır. Ancak bu rahatlama çok uzun sürmeyecektir; çünkü Viktor henüz kana doymamıştır. Ticaret yapmak adına Ünal Kaplan'ın masasına davet edilen Viktor ve masanın eski üyeleri bir araya gelseler de başlattıkları savaşı bitirme niyetinde değillerdir. Kapanmak bilmeyen hesaplar, nihayete ermeyen düşmanlıkların kaçınılmaz sonunda yine acı, keder ve ihanet vardır... En büyük musibetten kurtularak huzur bulan Hızır Çakırbeyli'nin mutluluğu Meryem'in de eve dönüşüyle ikiye katlanır. Ailesinin bir arada olmasını çok özlemiştir ve artık her şey eskisinden daha güzel olacaktır. Onların hayal ettiği güzel günler Nazlı'nın hayallerinin yıkılmasına yol açar. Hızır'ın tercihleri Nazlı'nın seçeceği yolu belirleyecektir.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 32. yeni bölümde büyük tehdit İzle

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 32. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 32. yeni bölümde büyük tehdit İzle

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER

Hızır Çakırbeyli genç yaşından itibaren yeraltı dünyasının içindedir. Yeraltı dünyasının içinde büyüyen Hızır yaşadığı dünyanın ne demek olduğunu Hızır Çakırbeyli büyük bir mafya babasıdır. Alemde adı Hızır Reis diye geçmektedir. Genç yaşta kaybettiği abisinin yerine bir mafya masasına oturmuştur ama bilmediği birşey vardır abisini öldüren adam masanın lideri Ünal Kaplan'dır.

Devlet Hızır Çakırbeyli ile bir anlaşma yapmak ister. Ünal Kaplan'ın yerine onu oturtmak ister. Ünal Kaplan Hızır'dan şüphelenince masadakileri kışkırtıp Hızır'a istihbaratçı Nevzar Çankırılı'yı öldürtmek ister ancak Hızır bu cinayeti işlemez, Nevzati saklar Ünal da Hızır'ın güçlenmesinden korktuğu için Hızır'ı hapse attır. Hızır ordan çıkar çıkmaz masadakileri kendi tarafına çeker. 10. Bölümde Alparslan Ünal'ın kızını çatışmadan kurtardığı için Ünal Hızır'ı masanin lideri yapar. 20. bölümde Ünal'ın kızının ölümünün ardından Ünal yerini Hızır'ın yeğeni Alparslan'a bırakır. Ancak artık Ünal Kaplan'ı kimse durduramayacaktır...

DİZİDE YUNUS EMRE YILDIRIMER FARKI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 32. yeni bölümde büyük tehdit İzle

Yunus Emre Yıldırımer (d. 1 Ocak 1982, Siirt), 1982 yılında Siirt'te doğdu. İlkokulu ve liseyi Diyarbakır'da okudu. Daha sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvar bölümünü bitirdi. Oyuncu son dönemde TRT1'de yayınlanan “Mavi Kelebekler” ve Samanyolu TV'de yayınlanan “İnsan Aldandı” adlı dizilerde rol aldı. Daha sonra 2013 Mart'ta vizyona giren “Selam” adlı sinema filminde başrol oynadı. Oyuncu şu anda Atv Tv'de yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide [Alparslan] karakterini canlandırıyor.

Haberin Devamı

Filmografi

Selam - Harun 2013

Rol aldığı TV dizileri

Elif'in Günlüğü - Burak - 2008
Hatırla Sevgili - Ömer - 2007
Sardunya Sokağı - Orçun - 2007
Evimin Erkeği - Memo - 2008
Bir Göçmen Kuştu O – Utku’nun gençliği - 2008
Dantel – 2008 - Murat
Güz Gülleri – Bilal – 2010
Mavi Kelebekler – Murat – 2011
İnsan Aldandı – Ömer – 2012
Fatih-Harbiye – Şinasi - 2013
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (dizi) - Alparslan -2015

Tiyatro oyunları

Kral Dairesi – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 2009-2010
Sindirella Ç.O. – Tiyatro Mie – 2009-2010
Eksik – Tiyatro Hal – 2009-2010
A4 – Tiyatro Hal – 2010-2011
Yaka Beyaz – Tiyatro Hal - 2012 -2013
Ramazan Şenliği – Fatih Belediyesi Tiyatro Topluluğu
Tahir İle Zühre – Fatih Belediyesi Tiyatro Topluluğu
Telgrafçı Hamdi – Fatih Belediyesi Tiyatro Topluluğu
Hülleci – Fatih Belediyesi Tiyatro Topluluğu
Yanlışlıklar Komedyası – Fatih Belediyesi Tiyatro Topluluğu
Barış Gezegeni – Fatih Belediyesi Tiyatro Topluluğu
Ceviz ile Karınca – Fatih Belediyesi Tiyatro Topluluğu
Kısa filmler[değiştir | kaynağı değiştir]
Düş Ağı
Kumar
Fatih Belediyesi Toplumsal Bütünleşme Proje Belgeseli
Sivil – Aksanat Kısa Film Festivali

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 19 NİSANDA ATV KANALINDA.