Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Gülmezler kaosu devam etti!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Gülmezler kaosu devam etti!

25.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. son bölüm ile ekrana geldi. Ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da İlyas'ı serbest bırakan Gülmezler çetesi masada yer alan Tipi'nin ablasını tehdit etti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. son bölümde geceye Hızır reis ile Gülmezler'in babası arasında geçen sahne damga vurdu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Gülmezler kaosu devam etti

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in yazdığı, başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik, Ozan Akbaba ve Tarık Ünlüoğlu'nun paylaştıkları aksiyon, devlet ve mafya dizisidir.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hızır Çakırbeyli genç yaşından itibaren yeraltı dünyasının içindedir. Yeraltı dünyasının içinde büyüyen Hızır yaşadığı dünyanın ne demek olduğunu iyi bilir. Alemde adı Hızır Reis diye geçmektedir. Genç yaşta kaybettiği abisinin yerine bir mafya masasına oturmuştur ama bilmediği bir şey vardır. Abisini öldüren adam masanın lideri Ünal Kaplan'dır. Masa kaçak yoldan silah üretip sattığı için devlet Ünal Kaplan ile anlaşma yapmak ister fakat bir sonuç alamaz. Devlet bu sefer Hızır Çakırbeyli ile bir anlaşma yapmak ister. Ünal Kaplan'ın yerine onu oturtmak ister.

Dizinin ikinci sezonu ise masanın yeni lideri Hızır Çakırbeyli ile derin devlet arasındaki çekişmeyi konu almaktadır.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 44. BÖLÜM ÖZETİ

Hızır Çakırbeyli’nin etrafını saran düşmanlarına yenileri eklenmiştir.

Alparslan'ın ölümle mücadelesinin ardından yaratılmak istenen kaos ortamı İlyas'ın kaçırılmasıyla hız kazanır. Hızır Çakırbeyli'nin etrafını saran düşmanlarına yenileri eklenmiş, çember daralmıştır. Yeni belanın adı ise Gülmezler çetesidir. Kadın, çocuk diye ayrım gözetmeksizin savrulan tehditler yaşanacak kötü günlerin habercisidir adeta. Gülmezlerin tüm masa üyelerinden haraç istemesiyle ortam iyiden iyiye gerilir. Kaybedecek bir şeyi kalmayan Ünal Kaplan dışında herkesin sevdiklerinin hayatından endişe etmesi gereken bir döneme girilmiştir artık. Bu süreçte Hızır'ın devletle olan ilişkisini nasıl düzelteceği de en büyük merak konusudur…Gerginlikler Çakırbeyli hanesinde de devam eder. Hayriye Ana'nın attığı tokadın izi Hızır'ın yüreğinden kolay kolay silinmez. Handan ile Ceylan'ın öfkesi, ailesini bir arada tutmaya çalışan Meryem'in önünde bir duvar gibidir. Ayşen'in öğrendiği gerçekler ise herkesi derinden sarsacak bir olaya neden olacaktır...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 45. BÖLÜM FRAGMANI

Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BİRİNCİLİĞE ABONE

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tüm kişilerde 8.94 izlenme oranı ve 23.40 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 8.25 izlenme oranı ve 21.18 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Haberin Devamı

Zirvedeki yerini sabitleyen, atv'nin reyting şampiyonu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kendi gününde yine en çok izlenen yapım oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm etiketi #edho, bölüm başladıktan kısa süre sonra, Twitter Türkiye Trending Topics listesinin de zirvesine oturdu!