Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. bölüm fragmanı için heyecan dorukta!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. bölüm fragmanı için heyecan dorukta!

30.11.2016 - 10:54 | Son Güncellenme:

Salı akşamları ekrana gelen fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekrana gelen son bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır gerçekleri öğrendi. Yeni bölümü henüz yayınlanmayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. yeni bölümde neler yaşanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. bölüm fragmanı için heyecan dorukta

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 49. son bölümü ile Salı akşamı izleyici karşısına çıktı. Masadakilerin nezaretten kısa sürede salınmaları dikkatleri Alparslan'ın üzerine çeker. Hızır ise doğru zamanı beklemektedir. Zeyno'nun evlenme kararı ise evde bir kez daha gergin dakikalar yaşatır. Hızır Zeyno için ne karar verecek merak konusu.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanının Cumartesi günü yayınlanması bekleniyor. Yeni bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimizde yer alacaktır..

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Davut'un masanın üyeleriyle ilgili kararını etkileyen sır, Çakırbeyli ailesi üzerinde bomba etkisi yaratacaktır. Herkesin kısa sürede salınmasını Davut'un verdiği şahsi kararlara bağlayan Nevzat onunla bir pazarlık yapma peşinde olan Ünal'la bir araya gelir.Masadakiler ise bu kadar çabuk kurtulabilmelerini Alparslan'ın gücüyle ilişkilendirirler. Sorgulamalar sonrasında oklar Özer'in üzerine dönmüştür. Hızır ortalık durulana kadar masayı bir araya getirmek istemez. Babaları Salih'in isteğiyle bir süre ortalıkta görünmeme kararı alan Gülmez kardeşler ise Hızır ve İlyas'ın gazabından kurtulamayacaklardır. Ceylan, Hayriye Ana'ya anlattıklarını bir an önce Hızır'la da paylaşmak istemektedir.

Haberin Devamı

Diğer yandan Zeyno'nun evlenme kararıyla ilgili Hızır'ın tavrı Meryem'i çok kızdıracaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yazarlar