Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 74. yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 74. yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu

26.09.2017 - 10:40 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ile ekrana kilitledi. 74. yeni bölüm fragmanı da izleyici ile buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da tehlike büyüyor. Servet'in yaptığı silah başına bela oluyor. Mübeccel ve Servet yurt dışına kaçabilecek mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 74. yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in yazdığı, baş rollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Tarık Ünlüoğlu ve Can Gürzap'ın paylaştıkları derin devlet ve mafya dizisi 73. bölüm ile ekrana geldi. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da tehlike gittikçe büyüyor...

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 74. BÖLÜM FRAGMANI

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Canından can giden Meryem günahlarının bedelini bu denli ağır ödediğinden yakınır. Kızının katilinin bulunması artık hayattaki tek amacıdır ve bunun için yapamayacağı şey yoktur. Aileyi karanlığa boğan kaybın faillerini bulmak için herkes üstüne düşeni yapacaktır. Bu seferberlikte düşmana en çok yaklaşan ise Ceylan olacaktır. Canından can giden Meryem günahlarının bedelini bu denli ağır ödediğinden yakınır. Kızının katilinin bulunması artık hayattaki tek amacıdır ve bunun için yapamayacağı şey yoktur. Aileyi karanlığa boğan kaybın faillerini bulmak için herkes üstüne düşeni yapacaktır. Bu seferberlikte düşmana en çok yaklaşan ise Ceylan olacaktır.

Haberin Devamı

Diğer bir kızını kaybeden baba Ünal Kaplan da Çakırbeyli Ailesi için yardıma hazırdır ama bu savaşın ne kadar kanlı olacağının da farkındadır. Kayıp yaşamaktan usanmış Hayriye ana da düşer katilin peşine. Hurşit'in kaçarken bulup getirdiği tetikçiyle yapılacak yüzleşme ise beklenmedik bir şekilde sonuçlanacaktır.