Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 77. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 77. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

17.10.2017 - 11:21 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76. son bölümde heyecan dolu dakikalar yaşandı. Gerçekleri öğrenmek isteyen Hızır, Yaşar'la birlikte istihbaratçının evine baskına gider. Hızır gerçeğe bir adım daha yaklaşıyor mu? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 77. bölüm fragmanı heyecanlı bekleyiş başladı...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 77. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Salı akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu hafta İlyas, Yaşar'ın oyunu ile onun kaderine ortak olur. Masada tırmanan gerilim kartların yeniden dağıtılmasına neden olur. Hızır masada sarf edilen sözlerin ardından düşmanlarını ortadan kaldırmak için yemin eder.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 77. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanının önümüzdeki günlerde yayınlanması beklenirken. Yeni bölüm 24 Ekim Salı günü ekrana gelecek.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 76. SON BÖLÜM ÖZETİ

Yaşar, işlediği suça dostum dediği İlyas'ı katarak kaderine ortak etmiştir. Amacı kardeşinin ölümünü ona ihale eden Ekrem'in oyunundan sıyrılmaktır. İstihbarattaki karşıt yapılanmayı açığa çıkarmaya çalışan Ceylan ve Nevzat bu durumu devletin menfaatine kullanmayı bilirler.

Nevzat artık Çakırbeyli ailesinin yanında olmayacağını açıkça söylemiş olsa da ortak düşmanların karşısında bir arada olmak gerekmektedir. Ekrem'in uğruna kardeşini kurban ettiği planlarından biri de Hızır'la birlikte ticaret masasına oturabilmektir. Nitekim yaptığı eylemlerle güven sağlar ve ölüm haberini bekleyen masadakiler karşısında bir sandalyeye sahip olur.
Bütün bu krizler içinde dostu düşmanı bir araya getiren masa toplantısında oklar Ünal Kaplan'a çevrilecektir. Tüm düşmanları yok olana kadar kıyıma amade olan Hızır da bu toplantıdan kafasındaki soru işaretlerini dağıtmadan ayrılmama konusunda kararlıdır.