Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 83. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 83. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

29.11.2017 - 07:50 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 82. son bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Hızır'ın hapishane aracından kaçmasıyla ortalık yine hareketlendi. Hızır'ı hiç beklemediği bir şekilde bulan Meryem ise büyük şoka uğruyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 83. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 83. bölüm fragmanı yayınlandı mı

ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 82. son bölümü ile yine herkesi ekran başına kilitledi. Hızır yine rahat durmuyor. Meryem için bardağı taşıran son damla....

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 83. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizi yeni bölümü ile 5 Aralık Salı günü ATV'de ekrana gelecek.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hızır Çakırbeyli hastane dönüşünde Mürsel'in tuzağına düşmüş, Ünal Kaplan'ın yardımı sayesinde bu tuzaktan sağ kurtulmayı başarmıştır. Yaraladığı Mürsel'in ölüm haberini almadan rahat edemeyecek olan Hızır, pimi çekilmiş bir bomba gibi patlayacağı yeri arar. Yaptığı iyilikle hayatını kurtaran Ünal'ı dahi tehdit etmekten geri kalmaz.

Yaşar da içerden, dışarıdakilerin güvenliğini sağlamak için çabalamaktadır. Kimsesiz dostları sayesinde edindiği bilgileri Tipi'nin yakınlarıyla paylaşacak, Mürsel'e bir adım daha yaklaşmalarını sağlayacaktır. Herkesin ortak derdi haline gelen kara bela ortadan kalkmadan kimse rahat uyumayacaktır.

Haberin Devamı

Kızının katillerini bulmayı kendine takıntı haline getiren Meryem ise bunu başarana kadar eylemlerine devam etmekte kararlıdır. Planları dahilinde Hızır Ali ve Selda'yı nişanlamak istemesi, Hızır için bardağı taşıran son damla olacaktır...


EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 82. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ