Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 86. bölümü heyecan doluydu! Peki 87. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 86. bölümü heyecan doluydu! Peki 87. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

27.12.2017 - 07:32 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam 86. bölümü ile yayınlandı. ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı için izleyiciler arayışta. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 86. bölümü heyecan doluydu Peki 87. bölüm fragmanı yayınlandı mı

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam son bölümü ile herkesi ekran başına kilitledi. 86. bölümü ile ekrana gelen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı merak konusu.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 87. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hızır'ın oğlu beklenmedikm bir hamle yaparak herkesi şaşırtıyor. Hızır, oğlunun hapse girmesiy ile ne yapacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 87. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 86. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hızır Çakırbeyli, Nevzat'ın ölümü üzerine planlar yaparken, Ömer'in işlerin daha da sarpa sarmasına neden olacak hamlesi hanede bomba etkisi yaratır. Nevzat'ın bu durumu lehine kullanabileceği aşikardır; fakat Hızır'ın, ailesi üzerinden bir pazarlık yapması söz konusu bile değildir. Bir an önce harekete geçme arzusunda olan Hızır, kimin yanında olacağını, kimin karşısında duracağını görmek için masayı toplar. Ünal Kaplan'ın Nevzat ile yaptığı görüşme masada etkisini gösterecektir. Dostlukların sorgulanacağı toplantının sonunda Çakırbeyliler kendilerini Nevzat'ın namlusunun ucunda bulurlar. Tüm bu yaşananlar ya bir sona ya da yeni bir dönemin başlangıcına neden olacaktır.