Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 93. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 93. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

27.02.2018 - 09:35 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 92. bölümüyle bu akşam ekrana geldi. ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüme Hızır'ın yeni planı damga vurdu. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 93. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 93. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Salı akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüyle yine heyecan dolu bir bölüme sahne oldu. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 93. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 92. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ekrem, Ünal Kaplan'ın masası üzerine kurduğu oyunuyla Ender ve İlker'in kaybına sebep olmuştur. Bu başarısının ardından rüzgar terse dönecek, güvendiği adamı Hakkı'nın ihanetine uğrayacaktır. Ceylan ile anlaşmaya oturan Hakkı'nın verdiği adres, Davut'un büyük planı için önemli bir adım olsa da Çakırbeylilerin başına dert olacak yeni belaların da habercisidir. Düşman olduğunu alenen kabullenmek zorunda kalan Ekrem'in arkasındakileri ortaya çıkarmayı amaçlayan Hızır ise gizli düşmanlıklardan yorulmuş, savaşacağı kişileri karşısında görmek istemektedir. Ünal Kaplan ile kurduğu yeni planıyla, yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlayan diğer düşmanlarının da gözünün içine bakma fırsatını bulacaktır.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 93. BÖLÜM FRAGMANI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 93. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.