Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 96. bölümde büyük sır! 97. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 96. bölümde büyük sır! 97. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 96. bölümü ile ekrana geldi. Dün akşam yayınlanan son bölümde Meryem şok eden gerçeği Ceylan ile paylaşıyor. Duygusal anların yaşandığı sahne herkesi ekran başına kilitledi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 97. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 96. bölümde büyük sır 97. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 97. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Son bölümü ile dün akşam ekrana gelen dizide Meryem için zorlu süreç devam ediyor.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ile 2 Nisan'da ATV'de...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 96. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Etrafındakilerin sağlığıyla ilgili söylediklerine aldırış etmeyen Meryem, çocuğunu doğurmak konusunda kararlıdır. Aldığı bu zor karar sonucunda, ardında bırakacaklarını emanet edebileceği tek kişi ise Ceylan'dır. Hızır'a olan düşkünlüğü herkes tarafından bilinen Ceylan, son zamanlarda yakınlaşmaya başladığı Meryem'in bu arzusu sonucu kazanmakla kaybetmek arasında bir yerde kalır. Diğer tarafta da olaylar durulmak bilmez.

Ekrem, Güneş ve Hakkı'nın masaya oturma hazırlığı yaptığı günlerde, Çakırbeylilerin atacağı her yanlış adım aileden birinin kaybına sebebiyet verebilir. Düşmanlarıyla savaşırken dahi gücünü ailesinden aldığını söyleyen Hızır, onu güçsüz bırakabilecek şeyin de ailesi olduğunu, yaşayacağı yeni kayıpla tekrar görecektir.