Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

31.12.2015 - 10:46 | Son Güncellenme:

Atv ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu yeni bölümü ile önümüzdeki hafta ekrana gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır, Mahmut'un peşine düşecek. İşte merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 18. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Yönetmenliğini Onur Tan'ın yaptığı, Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener tarafından kaleme alınan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Senaryosu ve kadrosundaki güçlü isimleriyle ekranların yeni fenomeni olma yolunda hızla ilerleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aksiyon, aşk ve güç mücadelesi ile örülü olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, sıra dışı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile kaldığı yerden devam edecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olma yeni bölümünde Mahmut'un peşine düşen Hızır Çakırbeyli Devletin desteğiyle amacına ulaşır. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 18. yeni bölüm fragmanı ve yayın tarihi...

Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ile 5 Ocak 2016 Salı akşamı saat 20.00'de Atv'de.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDÜR OLMAZ 18. BÖLÜM FRAGMANI



EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde Mahmut'un haince kurşunuyla vurulan Şahin Ağa'nın intikam ateşi herkesi sarar. Hızır Çakırbeyli için faili bulmak hiç de kolay olmayacaktır. Bu durum parasına el konulan Sibiryalı Kartal'dan şüphelenilmesine sebep olur. Parayı eşit bölüştürülmesini talep eden masa üyeleri Hızır'ın ikna edici tavrından sonra bu fikirlerinden vazgeçerler. Ünal Kaplan ise geri adım atmaz. Artık mesele para meselesi olmaktan çıkıp, Ünal ve Sibiryalı'nın şahsi hesaplaşmasına döner. Diğer taraftan öldü sanılan Mahmut planlarını uygulamaya devam eder ve artık sıra ağabeyi Selim'e gelmiştir. Meryem Çakırbeyli ve ev ahalisi de doğumu yaklaşan Nazlı'nın akıbetini tartışmaktadırlar. Her ne kadar Hızır bu benim kararım dese de kadınlar kendi arasında bir karar verir ve Mübeccel Nazlı'yı ziyaret eder. Hamile olduğunu öğrendiği günden beri yüzü gülmeyen Nazlı'nın kafası iyice karışır.

EŞKIYA'DA ÇİFTE ZAFER!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi Hem Total'de hem de AB'de birinci olarak müthiş bir başarıya imza attı.

Haberin Devamı

29 Aralık tarihinde, Total'de ATV'de yayınlanan "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisi 1. sıraya otururken, 2. sırada "Fatih Portakal'la FOX Ana Haber" 3. sırada ise STAR TV'de ekrana gelen "Kaderimin Yazıldığı gün" dizisi yer aldı.

AB'de ''Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisi 1. olurken 2.'lik "O Ses Türkiye"nin ve 3.'lük "Fatih Portakal'la FOX Ana Haber"in oldu.