Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon için nefesler tutuldu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon için nefesler tutuldu!

24.09.2016 - 14:27 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezonun iddialı yapımları arasında yer alıyor. Heyecanla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon için ilk fragman yayında. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda neler olacak? İşte o detaylar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon için nefesler tutuldu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. ATV'nin yeni sezonda en iddialı yapımları arasında olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Sanem Çelik kadroya katıldı. Sanem Çelik yayınlanan ilk bölümden itibaren diziye damga vurması bekleniyor.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Raci Şaşmaz’ın yaptığı, başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba ve Tarık Ünlüoğlu’nun yer aldığı yapım, yeni bölümleri ile 4 Ekim’den’den itibaren ekrana gelmeye başlayacak.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ SEZON FRAGMANI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ATV'de geçen sezonda 40 bölüm yayınlanmıştı. Dizinin son bölümünde Hızır (Oktay Kaynarca) ile Meryem (Deniz Çakır) aşklarını tazelemek için beraber vakit geçirmektedirler. Fakat peşlerindeki kiralık katil, Hızır ve Meryem'i vurmuş ve dizi o şekilde final yapmıştı.

Normal hayatlarında da aşk yaşıyan Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın ayrılık dedikoduları ile birlikte son sahneyi yorumlayanlar, Hızır'ın veya Meryem'in diziden ayrıldığını söylediler. Ancak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2. yeni sezon tanıtımında bu oyuncuların yer alması bu iddiaları çürüttü.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon için nefesler tutuldu

Sanem Çelik yeni sezonda kadroda yer alacak
(Ceylan)

Eniştesi Ömer Çakırbeyli'nin ölümüyle ablası Handan'la birlikte Ceylan da sürgün hayata mahkum kalmıştır. Hızır bu olaydan sonra Meryem ile evlenip hayatına devam ederken Ceylan ne aşkını ne de ona yapılanları unutabilir. Hafızası da duyguları kadar kuvvetlidir Ceylan'ın. Sevdasına karışan nefretiyle hesap soracağı günü bekler; ama O sabırlı bir kadındır. Öyle sabırlıdır ki ona bunu yapanların karşısına çıkmak için yirmi sene bekleyebilmiştir. Yeğeni Alparslan zarar görmesin diye hayatından vazgeçmeyi göze alacak kadar gözü pek genç bir kadınken, seneler sonra kaybedecek bir şeyi kalmamış daha da güçlü bir kadın olarak karşısına çıkar Çakırbeyli ailesinin.

Muzip tavırları, kimseye benzemeyen kendine has duruşu O'nu diğer "mafya" kadınlarından ayırır. Genç yaşta büyük sıkıntılar çekmiş, etrafındakilerin ona biçtiği hayatı yaşamak zorunda kalmışsa da kendini karanlığa mahkum etmemiştir. Hayat enerjisiyle etrafına ışık saçarken düşman bellediklerini de kör edebilir. Kafasına koyduğunu yapmaktan çekinmeyecek Ceylan'ın geri dönüşü herkesi tedirgin eder.