Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon için geri sayım başladı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon için geri sayım başladı!

29.09.2016 - 08:30 | Son Güncellenme:

Merakla beklenen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Yayın tarihi belli olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 4 Ekim Salı akşamı sevenleri ile buluşacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonu ile kaldığı yerden devam edecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon için geri sayım başladı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz efsanesi başlıyor. Yayınlanan fragmanlarda ne kadar iddialı olduğunun sinyalini verdi. Yeni sezonda Ceylan karakteriyle rol alacak olan Sanem Çelik, yayınlanan fragmanlarda diziye damga vuracağını gösterdi.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Raci Şaşmaz'în üstlendiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrollerinde Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Deniz Çakır, Müjde Uzman, Yunus Emre Yıldırımer gibi ekrana mal olmuş usta isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ile Ekim ayının ilk haftasında ekrana gelmeye hazırlanıyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ SEZON FRAGMANI

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alması beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı. Uzerli ani bir kararla “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinin yeni sezonunda rol almaktan vazgeçti. Dizi takipçilerinin heyecanla beklediği Uzerli’den yapımcılara son dakika değişikliğiyle “Ben yokum” haberi geldi. Bu kararda rolünün, senaryoda önem açısından Deniz Çakır ve Sanem Çelik’inkinin ardından üçüncü sırada gelmesinin etkili olduğu iddia ediliyor. Meryem Uzerli’nin dizide Çakır’ın (Oktay Kaynarca) sevgilisi rolünde oynaması planlanıyordu.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ SEZON 2. FRAGMANI

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ GENEL HİKAYE

Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesi anlatılmaktadır. Yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların kaynağı olur…

Kardeşini, oğlunu, yeğeninin ve ailesinin diğer fertlerini de canından aziz tutar, onlar için fedakar bir "baba"dır. Vefakar bir dosttur.

Bu özellikleri onun sonu olacak yerde Hızır'ı yeraltı dünyasında da yüceltir. Sözüne güvenilir, daima iş yapılır bir adam haline gelmişken devletin radarına takılır. Devlet kontrol etmek istediği gayri meşru faaliyetleri yürütmek için ondan iyi bir aday olmadığını düşünür.

Çakır'a en büyük olma teklifidir…

Teklif öyle iki tarafı keskin bir kılıçtır ki, kabulü halinde "mafya" ailesine ihanet, reddi hali ise ebediyen mahkumiyettir… Devletin Hızır Çakırbeyli'ye koltuğunu vaadettiğini farkeden büyük patron, etrafını ihanetle örülü bir ağla çevirir…

Hızır Reis'in özel hayatı da dalgalıdır… Birkaç yıl önce sevdalandığı mimar Nazlı diğer tarafta eşi Meryem...

Yazarlar