Eskişehir Esogü'de '2 Günde Şirket-İ Alem' Başladı

Esogü'de '2 Günde Şirket-İ Alem' Başladı

09.03.2018 - 18:25 | Son Güncellenme:

.

Esogüde 2 Günde Şirket-İ Alem Başladı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü bünyesinde faaliyet gösteren IEEE ESOGÜ Öğrenci Kolu Kulübü’nün 10’uncu kez düzenlediği “2 Günde Şirket-i Alem” adlı etkinlik Kongre ve Kültür Merkezinde başladı.
Etkinliğin iki gün daha devam edeceğini belirten Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rıfat Edizkan tüm öğrenciler için çok faydalı bir etkinlik olacağına inandığını belirterek organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. Ardından Kulüp Danışmanı Prof. Dr. Hasan Hüseyin Erkaya son yıllarda kulübün çok kaliteli faaliyetler gerçekleştirdiğini, bu organizasyonun öğrencilere meslekler hakkında bilgi edinmeleri ve iş hayatına atıldıklarında meslekleri ile ilgili yaşayacakları deneyimler için faydalı kazanımları olacağını dile getirdi. Öğrencilere sanatla ve kültürel konularla da ilgilenerek kendilerini geliştirmelerini öğütleyen Erkara, bu tür etkinliklerin sosyal yönden de öğrencilerin gelişimine katkısının memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.
Açılış konuşmalarının ardından 6 oturumdan oluşan birinci günde Ford Otosan, Dost İnşaat, Legrand, GPay, Gizemfrit, ikinci günde TEI, Vestel, Dekogroup, Bosch, Vaillant Group, Rönesans Holding ve üçüncü günde Enerjisa, Eczacıbaşı Vitra, Savronik, Dominos, GE Aviation firmalarından üst düzey yöneticiler konuşmacı olarak katılarak öğrencilerle iş hayatına yönelik deneyimlerinin yanı sıra, işe seçme ve yerleştirme, kariyer planlama, iş felsefesi gibi konularda ayrıntılı olarak bilgi aktarımında bulunacaklar.