Eskişehir Esogü Hastanesi Okulu'na Bursa'dan Anlamlı Bağış

Esogü Hastanesi Okulu'na Bursa'dan Anlamlı Bağış

08.03.2018 - 16:27 | Son Güncellenme:

.

Esogü Hastanesi Okuluna Bursadan Anlamlı Bağış

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Okuluna, Bursa Özel Şahinkaya Eğitim Kurumları tarafından bağış yapılarak serviste tedavi gören çocukların hastane okulunda devam eden eğitimleri için gerekli ihtiyaçlar karşılandı.
Başhekimlik toplantı salonunda düzenlenen plaket töreninde Şahinkaya Özel Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Şahinkaya ve Özel Rasim Şahinkaya Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Nihat Tekin’e plaketlerini Hastane Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Elif Doyuk Kartal takdim ederken, hassasiyetlerinden ve bağışlarından dolayı tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Hastane Başmüdürü Mesut Sarıbardak ise Şahinkaya Özel Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Serhan Şahinkaya adına Okul Müdürü Nihal Tekin’e plaketleri takdim ederek bu anlamlı projede emeği geçen herkese teşekkür etti.
11’inci sınıflar koordinatörleri Özge Güçlü, Cenk Koçaklı ve öğretmenler sosyal sorumluluk komitesi öğrencilerinin eşliğinde serviste tedavi gören çocukları ziyaret ederek hediye veren bağışçılar çocukların morallerinin yükselmesine katkıda bulundular. Hastane Okul Müdürü Çetin Yıldız, kısa sürede ihtiyaçların karşılanmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek tüm bağışçılara teşekkür etti.