Gündem Esra Balamir kimdir?

Esra Balamir kimdir?

06.01.2016 - 22:06 | Son Güncellenme:

Esra Balamir izleyenleri kendine hayran bırakıyor. İşte Benim Stilim 2016'da yarışan ünlü isimlerden biri olan Esra Balamir yarışmada sık sık adından söz ettiriyor. Peki Esra Balamir kimdir? İşte detaylar..

Esra Balamir kimdir

Esra Balamir izleyenleri kendine hayran bırakıyor. İşte Benim Stilim 2016'da yarışan ünlü isimlerden biri olan Esra Balamir hakkında tüm detayları sizler için hazırladık..

Haberin Devamı

7 Eylül 1975 tarihinde Adana’da doğan Esra Balamir, model, şarkıcı ve televizyon sunucusu olarak önemli çalışmalarda bulunmuştur. uzun yıllar Kral Tv'de Dj'lik yaptı. Show Tv'de ilk programımı sundu. Ardından Atv'de Sabah Şekeri oldu, o sırada Kanal D'de Şafak Sezer'le ilk dizisini çekti. Reyting Hamdi, Böyle mi Olacak, Kabere Kabere gibi dizilerle oyunculuk yapmaya başladı. Yine Kanal D'de müzik programı sundu ve sonrasında bir çok magazin programı sunmaya başladı. Bunları yaparken Fotomodellik de yaptı. Müzik ise hayatında hep vardı ve bu güne kadar 5 albüm yaptı. Son olarak Beyaz Tv'de yakın plan programını sundu.

Esra Balamir kimdir

7 Eylül 1975 tarihinde Adana’da doğan Esra Balamir, model, şarkıcı ve televizyon sunucusu olarak önemli çalışmalarda bulunmuştur.

Haberin Devamı

Esra Balamir

Memleketi: Adana

Boyu: 1,59

Göz Rengi: Ela

Saç Rengi: Sarı

Kilosu: 68