Cadde Esra Erol’dan Mehmetçik Vakfı’na bağış

Esra Erol’dan Mehmetçik Vakfı’na bağış

27.05.2016 - 10:20 | Son Güncellenme:

Sunucu Esra Erol, programında yarışan çiftlerden birinin yapamadığı bağışı Mehmetçik Vakfı’na kendisi yaptı. Vakıf yetkilileri Erol’a plaket verdi

Esra Erol’dan Mehmetçik Vakfı’na bağış

Hafta içi her gün atv ekranında izleyicisiyle buluşan Esra Erol, geçtiğimiz aylarda programında evlendirdiği çiftler arasında bir yarışma düzenlemişti. Çiftlerden biri ödül olarak verilecek olan arabayı kazanırlarsa, Mehmetçik Vakfı'na bağışlamak istediklerini söylemişti. Ancak bu duyarlı çift, yarışmanın ilk turunda elenmişti. Esra Erol ise buna kayıtsız kalmamış, yarışı kaybeden çifte "Sizin adınıza bu arabanın gelirini bizzat ben Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağım" diyerek söz vermişti.

Haberin Devamı

'BAĞIŞTAN ÇOK MUTLUYUZ'
Esra Erol, sözünü tuttu. Geçtiğimiz salı günü yayınlanan bölümde Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğü adına gelen İstanbul Avrupa Yakası temsilcisi emekli kurmay albay Mustafa Akyol, Erol'un yaptığı bu bağıştan mutlu olduklarını söyledi. İzleyiciden büyük alkış alan sunucu, gözyaşlarıyla "Vatanım için bu hizmeti yapmak, benim bireysel görevlerimden biridir" diyerek kendisine sunulan plaketi aldı.

DOKUZ YILDA 325'İNCİ NİKAH!
Bugüne kadar yüzlerce mutlu yuvanın kurulmasına vesile olan Esra Erol'un programında dün yine bir nikah vardı. Beş ay önce Esra Erol'un programında birbirilerini tanımaya başlayan Sevtap ve İskender, canlı yayında evlendi. Çiftin nikahını Esenler Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Şefi Musa Erguvan kıydı. Böylece Esra Erol'un programında dokuz yılda 325 çift evlenmiş oldu.

Yazarlar