Gündem Esra Erol’un programı ne zaman başlayacak? İşte yanıtı...

Esra Erol’un programı ne zaman başlayacak? İşte yanıtı...

20.08.2015 - 10:15 | Son Güncellenme:

Zuhal Topal'ın programının başlamasının ardından Esra Erol'un programının ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Esra Erol 31 Ağustos Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 16.30'da atv ekranlarında olacak.

Esra Erol’un programı ne zaman başlayacak İşte yanıtı...

Fox TV’den Türk televizyon tarihinin en yüksek ücreti ile ATV’ye transfer olan Esra Erol artık sarışın oldu! Yeni haliyle objektif karşısına geçen ünlü sunucu, kamera arkası görüntülerini Instagram hesabından yayınladı. Ünlü sunucu yeni kanalında aylık 1 milyon 100 Lira alacak.

Haberin Devamı

3 sezon boyunca Fox TV ekranlarında gündüz kuşağında Esra Erol’la isimli evlilik programını yapan Esra Erol bu yaz eski kanalı ATV’ye transfer olmuştu. Yeni sezon için ekibiyle birlikte büyük bir hazırlık sürecine giren Esra Erol yeni kanalı öncesinde saç rengini de sarı yaparak imajını yenilemişti. Esra Erol’n ATV’deki programının başlama tarihi belli oldu. Esra Erol 31 Ağustos Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 16.30'da atv ekranlarında olacak.

Esra Erol’un programı ne zaman başlayacak İşte yanıtı...


Bugüne kadar yüzlerce mutlu yuvanın kurulmasına vesile olan ve 9 sezondur ekranlarda yerini alan Esra Erol, gelin ve damat adaylarıyla buluşmaya gün sayıyor.Büyük sürprizler ve yeniliklerle ekrana gelecek olan programda, yuva kurmak isteyen gelin ve damat adayları mutluluğun kapılarını aralayacak. Esra Erol, mutluluğun mimarı olmaya atv ekranlarından devam edecek, yine en çok izlenen evlilik programı olmayı başararak ekranda fırtınalar estirecek.

Esra Erol’un programı ne zaman başlayacak İşte yanıtı...