Gündem Eterle bayıltıp Şile Ormanları’nda boğazını kesmişler

Eterle bayıltıp Şile Ormanları’nda boğazını kesmişler

11.09.2015 - 09:00 | Son Güncellenme:

VAN’da su kavgası sonucu bir kişiyi öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan ve bir yıl önce tahliye edilen Ahmet Süvari, korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Eterle bayıltıp Şile Ormanları’nda boğazını kesmişler

Daha önceki olayda öldürülen kişinin yakınları ve arkadaşları tarafından "Kadınlı tuzak" kurularak kandırılan Ahmet Süvari’nin eterle bayıltılarak götürüldüğü Şile ormanlarında boğazı kesilerek öldürdüğü belirlendi. Polis olaya karışan biri kadın 7 kişiyi gözaltına aldı. Ormanlık alanda yapılan aramada cesedi vahşi hayvanlar tarafından yendiği belirlenen Ahmet Süvari’den geriye sadece baş kısmından kalan bir çene kemiği bulundu.

Haberin Devamı

KAYIP MÜRACAATINI AĞABEYİ YAPTI
İstanbul’da polise 21 Nisan 2015 günü başvuran Adem Süvari, kardeşinin kayıp olduğunu söyledi. Kan davası yüzünden hasımları olduğunu belirten Adem Süvari "3 yıl önce Van’da Ç. ailesi ile aramızda yaşanan kavgada İsmail Ç. öldürüldü. Ben kardeşim Ahmet ve ağabeyim Musa cezaevine girdik. 2 yıl sonra ben ve kardeşim Ahmet tahliye olduk. Akrabamız Musa Süvari ise ceza aldı. Ç. ailesi ile aramızda husumet vardı. Tahliye olduktan sonra bizi tehdit ediyorlardı. Kardeşimi onlar kaçırıp öldürtmüş olduğundan şüpheleniyoruz" dedi.

TELEFON GÖRÜŞMELERİNDEKİ ESRARENGİZ KADIN

K.Ş.B.(Kayıp Şahıslar Büro Amirliği) ekipleri bu müracaatın ardından olayla ilgili soruşturma başlattı. Kayıp Ahmet Süvari’nin son olarak bir telefon bayiinden hat alırken görüntülerine ulaşıldı. Ahmet Süvari’nin aldığı bu hattın incelemesinde bir kadınla mesajlaştığı ve konuştuğu tespit edildi. Telefon mesajlarından son olarak Göztepe Merdivenköy’e buluşmaya gittiği belirlenen Ahmet Süvari’in ardından telefonun kapandığı ve ortadan kaybolduğu öğrenildi. Bu ipucu üzerine Ahmet Süvari’nin son konuştuğu kadın ve onunla bağlantılı diğer şüphelilerin kimlikleri tespit edildi.

Haberin Devamı

İNTİKAM CİNAYETİ ÇIKTI
K.Ş.B. dedektifleri İstanbul, Ankara, Van, Gaziantep ve Samsun’da eş zamanlı yaptıkları baskında Ali Ç. (41), Veysel Ç.(27), Mehmet Ç.(25),Mustafa B.(22),Aykut S. (24), Oğuzhan Y.(24) ve Esin B. (22) adlı kadın gözaltına aldı. Şüphelilerin poliste yapılan sorgularında vahşi cinayet ortaya çıktı. Şüphelilerin Van’daki cinayetin intikamını almak için bir kadın kullanarak Ahmet Süvari’yi kandırdıkları, buluşmaya geldiği yerde eterle bayıltarak Şile ormanlık alana götürdükleri belirlendi.

DİRİ DİRİ BOĞAZINI KESMİŞLER
Burada baygın haldeki Ahmet Süvari’yi diri diri boğazını keserek öldüren şüphelilerin bir gün önce kazdıkları çukura cesedi gömdükleri üzerine birkaç kürek toprak attıktan sonra kaçtıkları öğrenildi. Şüphelilerin gösterdiği yerde yapılan aramada Ahmet Süvari’nin cesedinden geriye kalan bir çene kemiği bulundu. Cesedin diğer parçalarının vahşi hayvanlar tarafından yendiği belirtildi. Olay yerinde yapılan aramada ayrıca Ahmet Süvari’nin olay günü üzerinde bulunan pantolonu da parçalanmış olarak bulundu.Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler geniş güvenlik önlemleri altında Anadolu Adliyesine gönderildi.