Mersin Etso'dan Müteahhit Ve İş Adamlarına Bilgilendirme

Etso'dan Müteahhit Ve İş Adamlarına Bilgilendirme

23.01.2017 - 13:10 | Son Güncellenme:

.

Etsodan Müteahhit Ve İş Adamlarına Bilgilendirme

MERSİN (AA) - Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile İŞKUR Erdemli Şubesi işbirliğiyle müteahhit ve iş adamlarına yönelik mesleki yeterlilik belgesi bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Haberin Devamı

ETSO Başkanı Orhan Sarı, bir restoranda düzenlenen bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmada, ETSO'nun üyelerine en güzel hizmeti vermeyi düstur edindiğini söyledi.

Odaya üye tüm sektör temsilcilerini bir araya getirerek çalışma sahalarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunacaklarını ifade eden Sarı, şunları kaydetti:

"Odamızın girişimleri sonucu İŞKUR hizmet noktası şubesi Erdemlimize getirildi. Artık iş adamlarımızın İŞKUR ile yapacağı işlemler Erdemli Şubesi kanalı ile yapılacak. Bu da iş adamlarımıza hem zaman hem de olası problemlerin zaman geçirilmeden çözümünü sağlayacaktır. Bugün hem iş adamlarımızı kaynaştırmak hem de mesleki yeterlilik konularında bilgilendirmek istedik. Bu tür bilgilendirmeler aralıksız devam edecek."

Haberin Devamı

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Yapı Denetim Şube Müdürü Melek Özgen de yapı sektöründe çalışan ustaların mesleki bilgi ve becerilerinin artırılması, bilgi donanımlarının yükseltilmesi amacıyla açılan kurslara mutlaka katılmaları ve belge almaları gerektiğini bildirdi.

Konuşmaların ardından uzmanlar tarafından sektöre ilişkin bilgilendirme yapıldı.